perjantai 30. lokakuuta 2009

Luovu niin saat

Klisee taas kerran mutta osoittautui todeksi.
Heräsin suorastaan raastavan ahdistuksen vallassa. Olisiko ollut vielä Rikos ja rakkaus -kankkunen päällä tai sitten reaktio siihen kun viikon suunnitelmat kusivat yksi toisensa jälkeen. Ei mitään maailmaa kaatavia suunnitelmia, lähinnä vain itselle asetettuja tavoitteita.
Tännekin kirjoitin viestin, otsikolla Kipusi, kapusi, putosi. Vartin päästä poistin sen. Totesin että niin angstinen en suostu olemaan.

Vanha tuttu keino, eli siivoaminen, turhien tavaroiden kierrätykseen kantaminen, roskien vieminen siivosi päätäkin. Nyt vielä haravoin lehtiä ja kärräsin niitä metsänreunaan kaksi kottikärryllistä.

Vielä taidan laittaa parit ulkotuikut ja ripustaa seinälle Nollakakkosen kanssa eilen rustaamani paperikurpitsat. Kyllä se kuulkaa tästä...
Unni Drouggen Penetraatio on melkein lopussa. En suosittele herkkävatsaisille miehille. Seuraavaksi käyn käsiksi Hella H;n tunnustuksiin, edelleen samalta kirjailijalta.
Hyvää viikonloppua teille kaikille, huomenna tää viettää Halloweeniä Ystävien kanssa

3 kommenttia:

Puhuri kirjoitti...

Joskus blogiin kirjoittaessa pahin angsti lievittyy ja sitten tekeekin mieli poistaa, mikäli on ehtinyt julkaista. Toimii "terapiana" siis. Tunnelmallista halloweenia teille!

ps. luennassa "Haluan olla sinä". Olen muuten nuoruudessani ollut maisema-arkkitehtitoimistossa töissä :D Ei meillä kyllä mitään assistentteja ollut, tai no, ehkä se avustava aatu olin sitten minä...

Reine kirjoitti...

Puhuri, kaikki mahdolliset epämääräisyydet maisema-arkkitehtitoimistossa laitan häpeämättömästi "kirjallisen vapauden" piikkiin (JOTAIN pitää joka kerta keksiä kuitenkin...)

Puhuri kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.