lauantai 17. lokakuuta 2009

Plääh!

Onneksi tänään on ohjattua toimintaa. En saisi aikaiseksi mitään. Mutta mennään Ystävien luo illaksi; tullaan kyllä tänä iltana pois.
Olo on puhkipoikki, ilman syytä. En ole rasittanut itseäni mitenkään normaalia enempää ja olo on silti kuin olisin juossut maratonin, nostellut rautaa ja vielä kirjoittanut yo-kirjoitukset siihen päälle. Ei jummarra. ?? Jos kerran täytyy olla poikki niin voisi siihen olla ihan oikea syykin.

Ja niin kuin aina syksyllä, kun ilmat kylmenevät on alahuuleen puhjennut muhkea yskänrokko. Argh! Vuosikausia tuo virus pysyi hiljaisena, aktivoitui kymmenkunta vuotta sitten ja kiusaa nyt joka ikinen syksy. Suupieli näyttää siltä että tekisi mieli ripustaa kaulaan kyltti "mieheni ei ole vaimonhakkaaja" Ja sattuu ja tuntuu koko ajan, öks!

Eli pikkujuttuja jotka harmittavat ja nyt kun niistä on vinguttu voi aloittaa päivän positiivisemmalla mielellä. Valtakunnassa kaikki hyvin.

6 kommenttia:

Lippis kirjoitti...

Kai sie käytät Zoviraxia tms.. Parhaiten tietysti toimii jos osaa tökätä kohtaan jo kutinavaiheessa, ennen kuin se puhkeaa. Ainakin mulla toimii.

Joskus tosin herää jo aamulla kukkivana, silloin on vähän myöhäistä, mutta kyllä Zovirax tms vähentää kutinaa ja kipua vielä siinäkin vaiheessa.

Reine kirjoitti...

On mulla Zoviraxia jossain...en vaan löydä. Kolme viimeistä compeedin lääkelaastaria meni eilen kun alkoi tuntua tykytystä. Mietinkin että missä pirussa se on se Zovirax, mitättömän kokoinen voidetuubi joka maksoi mansikoita apteekissa.,,grr

Lippis kirjoitti...

Lisää mansikoita kehiin ja hyposta uus tuubi. Vaikka on jossain se vanha.

Kysehän on vastustuskyvystä ja yleiskunnosta. Mulla sama juttu, joka syksy, silloin kun olen ylirasittunut. Tiedän sen suunnilleen päivän tarkkuudella, jos alan ylirasittaa itseäni, koska se helvatan rakko kukkii taas. Samaten kesällä aurinko saa sen joskus riemastumaan.

Eihän se onneksi vaarallinen ole, mutta perin juurin ärsyttävä ja joskus yllättävän kivulias. Ja ruma ku perkele..

Käyttääkö joku muu teillä samaa tuubia, jos hänen jäljillään olisi?

Muistan kun odotusaikana oli neljä - viis kertaa peräjälkeen, vaihdellen suupielen toisesta laidasta toiseen. Ja se oli ärsyttävää, se.

Reine kirjoitti...

Ei käytä kukaan toinen, perhe on onneksi säästynyt riesalta..itse sain primaaritartunnan 14-vuotiaana ja se oli viikko suoraan helvetistä. Ikenet, kieli, suun limakalvot rakkuloilla. Muistaakseni kyseeesä oli saastunut huulirasva. Hammasharja oli henkilökohtainen jo 80-luvulla mutta Anytimet ja Lip Potionit eivät. Ja virus pysyi hiljaisena noin vuoteen 2000 ja sen jälkeen temppuilee joka syksy

Anonyymi kirjoitti...

Mulla taas toi märkärupi iskee jos kunto romahtaa. Tälle syksylle jo toine kerta.
Kutisee ja keltainen karsta niin komea. Sen alta nenä on kuin tomaatti ei ihan niin suuri mutta punainen.

Siinä onkin se kipu inhottava siis yskänrakossa.

Terkkusii kuiteski sinne Pirre

Lippis kirjoitti...

Juu on se niin metka että kun sen kerran saat, siitä et eroon pääse.

Ja kultaisella kasarillahan oli kaikki yhteistä, meikit ja muut härpäkkeet..

Tai ehkä se liittyy enemmän siihen ikään kuin vuosikymmeneen; systeri 70-luvulla sai pari silmätulehdusta kun lainailivat estottomasti toistensa ripsareita..