lauantai 24. lokakuuta 2009

Uusia kokemuksia ja tulevaisuuden visioita

Mies saatteli hetki sitten ovesta ulos nuoren sankarin rinkka selässä, seikkailemaan Pornaisten metsämaisemiin ja yöpymään lippukunnan kämpällä.
Ysiseiska? Ei, hän nukkuu tuolla yläkerrassa ja kömpii ehkä kymmenen maissa esiin kiharat silmillä ja viettää ensimmäisen hereilläolotuntinsa sohvalla horisontaali-asennossa. Viikonloppuisin saa herätä h-i-t-a-a-s-t-i.
Ei siis hän vaan pikkuveli, Nollakakkonen, lähti ensi kertaa partioretkelle! Koska kyseessä on uuden sudenpentulauman ensimmäinen retki, sieltä kotiudutaan jo huomenna, mutta silti. Hatunnosto akelalle ja hänen kakkosmiehelleen, lauma on, tuota, äänekäs...ja joukossa on ainakin kaksi jotka yöpyvät ensi kertaa jossain ilman vanhempia.

Ja koska Ysivitonenkin kyläilee viikonlopun, on meillä kerrassaan kummallinen lauantai edessä. Kaksi aikuista, kaksitoistavuotias poika, ja hänkin lähtee iltapäivällä kavereidensa kanssa katsomaan Harwall Areenalle Jokerit-joku muu joukkue -lätkämatsia. Pieni rapina jonka kuulen korvissani, kun kirjoitan tätä tulee siitä kun isäni, IFK:n kannattaja elämänsä loppuun asti, kääntyy haudassaan.

Tulevaisuus näyttää jossain vaiheessa tältä. Kaksi aikuista, yksi poikapuolinen lapsi kotona ja sekin enimmäkseen liikkeellä. Sitten enää kaksi aikuista. Ja toivottavasti usein vierailevia tähtiä!

Huomenna allekirjoittanut täyttää 46 vuotta mutta se ei ole viikonlopun The Juttu vaan The Juttu on kummisetäni 70-vuotispäivät, niinikään huomenna.

Tänään tiedossa kirjoittamista, kirjoittamista ja vaihteen vuoksi vähän kirjoittamista. Jos saan rikoksen ja rakkauden loppuun, hemmotten itseäni jollain aivot narikkaan -leffalla. Näkis vaan...

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä vanhemmaksi tulee, sen joutuimmin päivät juoksevat ja lapset kasvavat ja yhtäkkiä huomaa miettivänsä "ehdinkö tehdä kaiken sen, josta haaveilen" Mukavaa syntymäpäivää.

Nelli

oben kirjoitti...

Rapinat korvissa: mun exäni ja veljensä ovat kiihkeitä IFK-faneja, isänsä ja nuorempi sisarensa pelkkää jokeria.

Kummallisesti ne kannatusasiat menevät perheissä.

Anonyymi kirjoitti...

Mukavaa synttäriä!!
piiu

Reine kirjoitti...

Olet niin oikeassa Oben...
Kiitos Nellille ja Piiulle onnitteluista!

Rooibos kirjoitti...

Synttärionnea :)!

Anonyymi kirjoitti...

Hei Reine,

Ja onnittelut synttäreiden johdosta:) Tsemppiä myös pokkarikilpailun loppurutistukseen.

Terveisin,
Marina

hippiehurrey kirjoitti...

Onnea ja vähintään saman verran hyviä vuosia vielä lisää!

Kiireiselle synttärisankarille on haaste ja tunnustus blogissani. Hae se sieltä, niin ei tekeminen lopu kesken. :)

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea synttärisankarille! Alohomora