sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Kotiin toimitettu

...rinkallinen savunhajuisia vaatteita, itsevuoltu makkaratikku, uutukainen Luonnontutkija-merkki ja ennen kaikkea ylpeä, iloinen, likainen ja väsynyt sudenpentu joka ilmoitti että "todellakin aion mennä sinne takasin heti kun voin!". Marraskuussa on sudenpentuosaston retki, ja silloin se hetki koittaa.

Miksihän hammasharja oli ihan kuiva? Ja sitten se ikuinen ihmetyksen aihe, varavaatteita ei ole käytetty ja silti ne joutuu laittamaan pesukoneen kautta. Sudaripaita oli niin likainen että äiti kieltäytyi kiinnittämästä hihaan uutta merkkiä ennen kuin paita on pesty.

Eli juuri sellainen tunnelma kuin onnistuneen retken jälkeen pitää ollakin.

Lepohetki ja sitten valmistautumaan kummisedän seitsemänkymppisille.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

MOi
Kiva kuulla, että ekaleiri oli onnistunut ja uusia tiedossa:) Ne hammasharjat kuivaa leiriolosuhteissa huisin nopsaa:))) ja partioleirillä johtajat opettavat viikkaamaan vaihdetut vaatteet takaisin rinkkaan samalla tavalla kuin ne olivat tullessa.

Minä odottelen Esikoista kotiin, joka on ollut ekalla ihan itse johtamallaan vaelluksella ja yöpymisellä laavulla. Se on aika upeeta, että 14v johtaa, suunnittelee ruokia myöten kavereidensa kanssa retken! Täytyy tehdä bloggaus aiheesta.

Kivoja juhlia!!!!

Tule pian Porvooseen.
piiu

Puhuri kirjoitti...

Onnea, Reine!