tiistai 27. lokakuuta 2009

Postitusta ja palaveria

Vein postiin Rikoksen ja rakkauden. Ihanaa kun pääsin siitä...
Sitten palaveriin käsikirjoitusprojektin tiimoilta. Joulukuun loppuun mennessä olisi meininki saada ykkösversio siihen kuntoon että sen voi lähettää elokuvasäätiölle rahanruikutuksen tositteeksi.
Nyt kotona, päätä särkee ihan törkeästi. Vielä pitäisi laittaa yksi sähköinen hakemus johon Ei Saa Tulla Virheitä. Jos ensin buranaa...

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pokkari josta virheitä löytyi, oli uusin Timantti. Selitys että Nadian mielenterveyden ja persoonallisuuden häiriöt eivät mahtuneet mihinkään tautiluokitukseen kuulostaa hassulta. Ihan selvä psykopaattihan nainen on, ei tuossa ole mitään epäselvää ja hänenlaisilleen on selkeät hoito-ohjeet. Ne löytyvät jopa netistä googlettamalla.

Lääkitystä muutetaan yleensä sairaalajakson aikana joka kestää 2-6 vko. Koska lääkityksen muutoksen tai vähentämisen reaktioita ei koskaan tiedetä, silloin kun kyse on mielialalääkkeistä. Niitä ei muutella noin vain avohoitojaksolla, etenkään jos ihminen on työsuhteessa, sairaslomalla ollessa ehkä.

Myöhemmin pokkarissa puhuttiin Nadiasta ja Nadjasta, siten että epäilen sinun epähuomiossa unohtaneen naisen nimenmuutoksen.

Yritin ymmärtää oliko joku joka puhui Nadjasta naisen entisestä elämästä tuttu ja ne jotka puhuivat ja ajattelivat Nadjaa Nadiana tämän uusia tuttavia. Pieni asia mutta aiheutti aivan turhaa harmia lukijalle.

Eiväthän nämä isoja virheitä ole, tarvitaan vain hiukan paneutumista kirjoitettavaan aiheeseen.

Reine kirjoitti...

Kiitos kun tarkensit: taidat olla kollega kun olet näin nopeasti saanut lokakuun timantin luetuksi. Se on ollut kaupoissa vasta pari päivää.
Joo, yritin olla tarkkana tuon nimiasian kanssa, että J-muotoa käyttäisivät Nadian entinen poikaystävä ja äiti jolle nimenmuutoksesta ei ollut kerrottu. Jos siinä on käynyt kämmejä, olen todella pahoillani. Täytyy käydä läpi koneella oleva versio niin näen ovatko omia kämmejä. Laitoin tuohon saatteeksi sen että nimi kirjoitetaan kahdella tavalla, etteivät rupea korjaamaan jompaa kumpaa. Todennäköisesti mokat ovat omia.
Sitten taas, mitä tulee tuohon tautiluokitukseen. En ole pätevä diagnosoimaan ketään "selväksi psykopaatiksi" ja siksi pääsyin määrittelemättömään. Noista lääkekäytännöstä sinulla on ilmeisesti parempaa tietoa ja myönnän että olisi pitänyt konsultoida jotain ammatti-ihmistä. Sikäli tällainen palaute on tärkeää. Todellakin haluan tehdä työni hyvin.

Anonyymi kirjoitti...

Psykopaatin hoito-ohjeet netistä? Noinkohan siitä suljetullakaan paranee muutaman viikon lääkehoidolla? Vai ymmärsinkö viestin väärin?

Anonyymi kirjoitti...

Jaahas;) ja nyt yksi sairaanhoitaja marssii heti huomenna pokkariostiksille. Hitsi, kun unohdin tänään! Äh!

Tiedän jo valmiiksi, että tykkään pokkarista. Eli sellaiset ennakko odotukset.
piiu

Anonyymi kirjoitti...

Tällaista löytyy googlettamalla,

http://www.kolumbus.fi/jyrki.vartiainen/persoonallisuus.htm

vaikka näillä tiedoilla ei ketään lähdettäisi hoitamaan, viihdekirjallisuuden taustoiksi näissä lienee riittävästi faktoja.

Reine kirjoitti...

Anonyymi, kiitos linkistä.

Vastineeksi laitan sinulle tämän:
http://fi.wikipedia.org/wiki/Ep%C3%A4sosiaalinen_persoonallisuus

Nadia saattaa sinun mielestäsi olla psykopaattinen henkilö, no, se on yksi näkemys. Olen tuosta eri mieltä ja siitä on tässä vaiheessa turha väitellä. Pokkari on ilmestynyt eikä siitä tarvitse tykätä.
Mutta edelleen, hyvä kun otit nuo huolimattomuusvirheet esiin, edelleenkin aion tarkistaa alkuperäisen käsikirjoitukseni.