torstai 29. lokakuuta 2009

Pitää varmaan puhua

...assistenttitoimeksiannoista ja niiden kiireellisyydestä. Apurahahakemukset eivät ole ihan ongelmattomia,niitä ei rykäistä tunnissa, etenkin jos tiedoilla ja tekijällä on välimatkaa...ja tuntuisi oudolta että ajatus niiden hakemisesta syntyisi kerran toisensa jälkeen kaksi päivää ennen viimeistä hakupäivää.

Pitää tutkia asiaa.

Väsymys haittaa omaa toimintaa tällä hetkellä kohtuuttomasti, joten en taida ottaa asiaa puheeksi tänään. Aikalisä on paikallaan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minkä sortin apurahoista on kyse? Eikö jossain netissä ole lista kaikista haettavista apurahoista, muistaakseni tuolla on myös päivämäärät milloin mikäkin pitää hakea.

Toisaalta, eikö apurahojen hakemiseen voisi kirjoittaa yhtä hyvää hakemusta, jolla hakee rahaa kaikista mahdollisista paikoista? Samat meriitithän niihin kirjataan, samat taustatiedot jne.

Reine kirjoitti...

Muuten hyvä, Anonyymi, mutta projektit joihin näitä haetaan ovat kaikki eri projekteja, jokaisella instanssilla on omat vaatimuksensa hakemusten suhteen, jokaiseen pitää erikseen tehdä kustannusarvio, jokaiseen pitää määritellä mihin käyttötarkoitukseen raha menee ja se ratkaisee sen mitä hakemukseen liitetään. Totta kai perusteidot, ansioluettelot ja nuo pitävät paikkansa, mutta se mihin apurahaa haetaan elää koko ajan...

Mutta tämä keissi saatiin nyt päätökseen ja saan siitä ihan kohtuukorvauksen. Jatkoa ajatellen etsin itse tietoa apurahainstansseista ja niiden käytännöistä - eihän sitä tiedä vaikka itse tarvitsisin niitä joskus ;)