lauantai 21. maaliskuuta 2009

Harmonia haussa

Lakanapyykki pyörii eko-ohjelmassa uudessa pesukoneessa. Ysiseiskan treenitkään eivät tänään rytmitä aikatauluja kun kaveri on Pornaisten metsissä kertaamassa partiotaitoja.

Tää kaipais nyt tasapainoa. Järjestystä. Hiljaisuutta. Kaikkea kaunista ympärilleen. Laiskahkosti yritän tehdä kotitöitä ja mietin samalla millaisen tarinan rakentaisin sanan Tuhka ympärille Tai on siinä alku ja loppu mutta paljon puuttuu vielä sekä kude- että loimilankoja.

Nollakakkosen tyyni hyräily kantautuu yläkerrasta, säestyksenä legolaatikon penkominen. Mitähän hilavitkuttimia saamme nähdä kohta. Tämä on se lapsi joka istuu ja katsoo kun isä nikkaroi jotain ja haluaa tutkia työkaluja ja kuulla mihin niitä käytetään.

Oikeastaan taidan lähteä ulos. Lehtiroskikselle tyhjäämään viikon saalista ja uffaffaa-lootalle viemään ehjiä, puhtaita tekstiilejä.

4 kommenttia:

Arjaanneli kirjoitti...

Leegojen kehittäjälle pitäisi myöntää Noopelin palkinto!
Pääsin itsekin leikkimään ja naamioin innokkuuteni." Äiti vaan pikkasen auttaa..."
Pornaisten metsissä olen käynyt suppiloita ja kanttarelluja noukkimassa! Saalis heikohko, mutta eväät oli hyvät!

Reine kirjoitti...

Joo, Arjaanneli. Seuraavan kerran kun vanhempainyhdistys lähtee syystä tai toisesta metsäkämppäkeikalle niin arvaa kuka varustautuu sieniveitsellä ja pussukalla. Entäs sitten vaikkei muu perhe tykkää..viimeksi sain kateellisena katsoa kun toiset keräsivät vahveron ja sen kaverit talteen

Anonyymi kirjoitti...

Terve kamu! Minäkin olen vihdoin ryöminyt kolostani, tulehan kylään taas. Erinomaista viikonloppua toivotellen Alohomora

Rooibos kirjoitti...

Minullakin lakanapyykkiä eko-ohjelmalla :). Pesukone ei kyllä ole enää kovin uusi, mutta hyvin kuuluu runksuttavan silti.