torstai 12. maaliskuuta 2009

Joopati joo

Työtyöt - taloushallinto - on ollut hallitsematonta tänään. Päätä on särkenyt ja virheitä tullut eikä esinaisen hermoilu paljoa auttanut asiaa, vaikka tuo olikin vain kaukohermoilupäivällä - 8 sp-viestiä ennen yhtätoista. Tätä se on aina kuulemma ennen kuin edellisen kuukauden kirjanpitotositteet pitää luovuttaa tilitoimistoon.

Särkevä tyhjä pää ja maha joka melkein teki protestin kotimatkalla veivät loputkin järjenrippeet. Kirjoitusjuttuja en saa aikaiseksi ennen kuin olen ottanut aikalisän. Perhe sai sapuskansa, itse en uskalla just nyt muuta kuin nauttia gefilusjuomaa.

Nollakakkosen talvikenkien tarrakiinnitykset ratkeilevat, samoin haalarin polvisauma. Pitäisi korjata. Voisi toki olla ihan mukava tehdä jotain tuollaista välillä.

Kun vaan jaksaisi. Onneksi viikonloppu käytännössä alkoi jo eikä mikään deadline kummittele. Menenpä kurkkaamaan onko nuoripari reissublogannut tänään

5 kommenttia:

Rooibos kirjoitti...

Sinulla on myös mahatilanne melkoinen issue, jos oikein ymmärrän? Stressimaha vai muuten vaan kiukkuinen? Mitkä ovat sinun luottoruoka-aineesi mahan lepyttämiseksi? Muita jippoja?

Reine kirjoitti...

Gefilus-jogurttijuomat ja valkoisten viljojen ja sokerin välttäminen. Muita jippoja - ruumis huutaa lepoa, hiljaisuutta ja toisaalta musiikkia ja varovaista liikuntaa. Varovaista siksi että on vähän flunssan merkkejä ilmassa, ei uskalla rehkiä. Stressimaha nimenomaan.

Puhuri kirjoitti...

Vieläköhän stressimahaa lepyttävää teetä myydään Hakaniemen apteekissa, Ympyrätalossa. Ko. apteekin oma sekoitus, ja rauhoitti todella vatsaa. Maku ei kovin kaksinen, muttei pahakaan. Rauhoittaa vatsaa, oli syynä stressi tai joku muu vaiva ja ärtymys. Vatsatee-nimellä myytiin. Suosittelen!

Puhuri kirjoitti...

Niin, piti vielä sanoa, että onnea ja kannustusta käsikirjoitusurallesi Reine!

Rooibos kirjoitti...

Reine: minulla ei maha tykkää pahana ollessaan myöskään ruisleivästä. Viime syksy menikin aika pitkälti ilman leipää - kun ei maistu niin ei maistu. Pitää paneutua tuohon Gefilukseen seuraavaksi. Ja käydä tsekkaamassa Puhurin mainostama tee - tähän mennessä olen lääkinnyt mahaa juomalla rooibosta ;) nimeni mukaisesti ;).