maanantai 23. maaliskuuta 2009

Minä kirjoitan vääriä asioita

Pitäisi kirjoittaa rahaa. Ei maanantaitarinoita. Ei tarinablogia. Huomenna taas töihin. Mutta nyt en saa pokkaria eteenpäin. En vain saa. Onneksi aikaa on toukokuun alkuun.

6 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Uh, tuttu tunne -pitäisi kirjoittaa rahaa. Onneksi siitä on jo aikaa, mutta edelleen muistan tuon fiiliksen.

Muistan myös sen ihanan vapauden tunteen, kun ei enää tarvinnut kirjoittaa rahasta, vaan sai kirjoittaa mitä vaan.
Blogissa.

Lippis kirjoitti...

Olisko niin, että ei väkisin, ei väsyttämällä - vaan hellittämällä.. Kun lakkaa pakottamasta itseään, alitajuntakin toimii paremmin.

Tiedän, että dead linet painavat päälle, ja joku rutiini on oltava, ei ole varaa odottaa sellaista ylellisyyttä kuin inspiraatio, mutta entä jos..? Olisiko asenteella vaikutusta asiaan?

t. Yksi jolla ei ole minkään valtakunnan kokemusta kirjoittamisesta pakon alla eikä mitään dead linen poikastakaan..

Puhuri kirjoitti...

Dead linet on tuttuja mörköjä, vaikkakin pääasiassa piirustelen, kirjoitteluhommat on vähäisiä, eikä niissä juurikaan luovuutta tarvitse. Mutta kyllä välillä pitää voida tehdä sitä mikä tuntuu vetävän, niin luistaa ne rahahommatkin sitten.
Olet ymmärtänyt, että viime aikoina olet luonut melkolailla tekstiä ja tarinaa, kiitos niistä, mitä ollaan saatu blogeistasi lukea ja eikös joku pokkarikin ole tällä viikolla kaupoissa :).
Tällä sekavalla kommentilla yritän siis kannustaa, kompata ja rauhoitella, että kyllä se uusi pokkarikin lähtee kulkemaan, kunhan nyt muhii alitajunnassa.

Puhuri kirjoitti...

No, hassu typo luiskahti, piti kirjoittaa, että "olen ymmärtänyt", mutta toisaalta olet varmaan itsekkin sen ymmärtänyt!

Anonyymi kirjoitti...

Eiko tuo muuttuneen maailman tarinat jo kelpais kustantajalle niin etta maksaisivat sulle ennakkoa kirjoittamisesta. Tuosta kun saa kirjan kansiin niin on ihan varmasti "bestseller" tiedossa. Ihan vakavasti taman ehdotan, oletko ollenkaan kysellyt millaiset olis mahdollisuudet. Aikoinaan "BK" (before kids) luin aivan ahmimalla kirjoja, jatkuvasti ja kaikenlaista. On tosi pitka aika siita kun mikaan on talla tavalla kiehtonut ja pitanyt otteessaan, kylla siina minusta on nyt se "jokin".

T. Tuula

Lippis kirjoitti...

Ennen kaikkea pitäisi pystyä olemaan ajattelematta, että kirjoittaa rahaa. Se jos mikä tappaa inspiksen. Yritäpä unohtaa se hetkeksi..