keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Joo, ja nyt sitten tätä!

...kuhkin hereillä. Jippii. Heräsin kolmen jälkeen jalkojen kramppaamiseen ja palelemiseen. Neljältä luovutin ja tulin tähän koneelle. Pelottaa päivä.

Mutta kyllä minä taidan ottaa omaräätäliin yhteyttä. Kunnon mies meidän tk:ssa nimittäin.

Väsyttää. Paleltaa. Ei tee mieli edes katsoa ruokaa (mutta ei pelkoa, paino on jo ja pysyy liian korkealla) Pitäisikö sittenkin alkaa uskoa niihin kilpparijuttuihin? Jos se oli viitearvoissa, okei, mutta jos alarajoilla kuitenkin? Ja nyt ehkä alle..tai jos tämä on hypokondriaa vaan tai stressiä. Jostain.

Mukavampiin aiheisiin:

Eilen olivat lapset, isot ja pienet, koolla täällä yhtaikaa. Saatiin Thaimaan-tuliaisia, minä mm. toivomiani kuivattuja tuoksukukkia ja ihanan paikallisesta ekokaupasta ostetun ruskean huivin joka sekin tuoksuu jollekin puunkuorelle. Ja sopii kevääksi hommaamaani trenssiin hyvin. Kiitos, reissaajat jos olette kuulolla!

Viikonloppuna olisi naisten ilta tiedossa. Toivottavasti pystyn lähtemään, kaivannut tällaista jo kauan. Ja toivottavasti pysyn hereillä.

Klo 8 soitan siis omalääkärille. Eihän tästä tule mitään

Edit 09.17. Tunnin jonottamisen jälkeen sain tietää että omalääkäri on lomalla ja että hän soittaa mulle viikon päästä perjantaina ja hänen aluettaan on uudelleenjärjestetty niin ettei hän ole enää omalääkärini tuon soiton jälkeen ja kuka sitten on - ei tietoa.


Pistänkö Mastercardin vinkumaan ja painun yksityiselle kokeisiin?

11 kommenttia:

Marja-Leena kirjoitti...

Monivitamiineja kannattais ehkä kokeilla.

Vähäinenkin päivällä nukkuminen voi sotkea yöunet.

Anonyymi kirjoitti...

Huomenta! Kyllä varmaan kannattaisi katsoa ne kilpirauhasarvot, vajaatoimintaan kuuluu juuri tajuton väsymys, saamattomuus, alakulo... ja vaikka mitä muuta, kuten hiustenlähtö ja ihon kuivuminen ja ärtyisyys ja ja ja. Minua helpotti kun sain kilpparilääkkeet - vielä kun saisi sen lääkityksen vielä kohdalleenkin niin voisin varmaan vielä paremmin. Reine, nyt verikokeeseen mars! Ja hyvää loppuviikkoa! terv. Alohomora

Anonyymi kirjoitti...

No kannattaa tietysti tutkia, mulla oli noit oireet mutta ei silti mitään kilpirauhasjuttua tahi muutakaan sitä aiheuttavaa, kunhan vaan olin / olen kremppa ja raihnas.*tosi lohduttavaa*

Mieheni just sanoi että joillekin kevät tekee armottoman väsymyksen, jospa se ois sitä? Liikaa aurinkoa kerralla? :)

Mukava kuulla, että on ollut kivoja hetkiä kuitenkin, lasten kanssa.

Kupla

Anonyymi kirjoitti...

Käyt nyt vaan tsekkaamassa. Jos on kilppari, hoito on olemassa! http://www.kilpirauhasliitto.fi/taudit.html
Kirsi

Lippis kirjoitti...

Mitä noihin jalkoihin tulee, suolarae kielen alle ja villasukat jalkaan ensiavuksi, voisit kokeilla.

Ainakin mulla suonenvedot jaloissa johtuu paitsi liikunnan puutteesta, myös suola/kalium-vajauksesta.

Hankit suolakiven keittiön ovenpieleen nuolemista varten.. =)

Reine kirjoitti...

Tipu, siinä kävisi niin että mies omisi sen suolakiven. Kärsii omien sanojensa mukaan hirvisyndroomasta jota lääkitsee mm. metwurstilla sun muilla suolapommeilla. Ja normaali verenpaine sun muut...epistä.

Johanna Manner-Kivipuro kirjoitti...

Mä laitoin jo tekstariakin, mutta olisiko mahdollista että on jonkin sortin hormonien aiheuttamaa pms-vaivaa? Voi pahentua 40+ ikäisenä ja olla 1-2 viikkoa päällä.

Magnesium on myös ihmeaine, auttaa moneen vaivaan :), mutta sen kanssa tarvitsee myös B-vitamiineja.

Anonyymi kirjoitti...

Raportoi sitten, mitä lääkäri sanoi. Mutta mullapas onkin illaksi uusi Timantti, jonka on kirjoittanut - arvaa kuka :).
Kirsi

Reine kirjoitti...

Kirsi, eiks ole kammottava kansikuva? Ihan niin kuin Timo T.A ja Nina Mikkonen villissä lännessä. Kun luet kuvaukset Katasta ja Ylvasta niin kumpikaan ei ole sinne päinkään kuin tuo nainen. Ja miehet - no okei, Ollilla voisi hintsusti olla tuon väriset hiukset mutta Nikolas.

Anonyymi kirjoitti...

No nyt kun sanoit, toi ON Timo T.A:n näköinen...!
Paras kansi oli kyllä se sun ihan ekamaisen pokkarisi yltiöromanttinen kansi ;). Kolmiokirja saa varmaankin nää jostakin ilman tekijänoikeuksia = ilmaiseksi.

Kirsi

Lippis kirjoitti...

Varmasti Timo T.A. "Minäminä"-Mikkonen myy omia kuviaan sinnekin.. ,D