keskiviikko 11. maaliskuuta 2009

"Just sitä mitä mä hain!"

Tämä oli palaute ensimmäisestä episodikässäristäni ohjelmatuottajalta. Katsotaan mitä mieltä ovat teeveekanavat. Jos se on myös sitä mitä he hakivat - niin sitten.



Pikapäivitykset jatkuvat, oli riparilaisten (-95) vanhempainilta ja yllätys yllätys, jouduttiin hartaushetkeen. Tuli vähän puun takaa, mutten mennyt paniikkiin sentään. Mitä nyt itkeskelin virttä 135. Minä!

(kirjoitin tuon eilen, luulin julkaisseeni, heräsin järjettömästi klo viisi aamulla ja totesin että tämähän on luonnoksissa) . Jatkuu siis.

Luettavana olisi sen mahdollisen leffan treatment viikonlopuksi, kirjoitan sen puhtaaksi myös. Jos olen fiksu, käynnistän heinäkuun Lääkäripokkarin kirjoittamisen ajoissa. En vain tiedä olenko fiksu. Taidan olla väsynyt.

Pitäisi tehdä myös tilaa kuivausrummulle. Tulee lauantaina. Periaatteessa tiedän miten, mutta saanko aikaiseksi?

Pesukoneen päivitys näyttäisi myös olevan ajankohtainen. Hankimme tuon nykyisen vuonna 2002 ja nyt se pitää huolestuttavaa ääntä. Mies on sitä mieltä että moottori sanoo lepo ihan milloin vaan. Isompiakin katastrofeja elämässä toki on - mutta just nyt nyrkkipyykkiviikonloppu ei houkuttele.

Jos pesukone leikkaa kiinni niin paha. Eikä juuri parempi jos allekirjoittaneen ajatus leikkaa kiinni. Haluaisin pysähtyä hetkeksi mutten jotenkin osaa. Tapahtuu liikaa.

4 kommenttia:

Lippis kirjoitti...

Vaikuttaa siltä, että olet käynnistänyt ns "isot pyörät" pyörimään. Ja nyt yrität ehtiä hyppäämään kyytiin.

Kyllä ne asiat siitä lutviintuu. Et vaan ollu ilmeisesti varautunu siihen, että asiat meneekin kuten toivoit? =)

Nyt vaan otat rauhallisesti, vedät syvään nenän kautta henkeä (ja persiin kautta ulos) ja jos ei vieläkään helpota, vaihda suuntaa.. ,D

Oikeesti tiedän että olo on kuin yrittäis juosta lumivyöryä karkuun, liian monta liikkuvaa osaa hallita. Mutta onneks positiivisella tavalla. Ajattele jos ne olis kaikki negatiivisia asioita.. Sit sulla vasta haipakkaa olis.

Onnea taas vielä kerran, näyttää siltä että kannattaa joskus kurkotella korkeammalle.

Anonyymi kirjoitti...

Lyhyesti täältä käsin taas vain ONNITTELUT! Aivan käsittämättömän hieno juttu!
t. Anksu

Marjut kirjoitti...

"Just sitä mitä me on odotettu!" ;-) Onnea!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea! Todella paljon onnea! Tässä mietin, että haa, joudun siis katsomaan telkkaa tulevaisuudessa:) Olen erittäin huono TV.n katsoja, mutta tiedän, että yhtään sinun kirjoittamaa jaksoa ei muuten jää välistä

Piiu, kovakantistakin odotellen -niin ja sinua tänne pikku kaupunkiimme