keskiviikko 18. maaliskuuta 2009

Ostetaan piristeitä halvalla

Kohta kai pitää turvautua laittomiin sellaisiin (ja mistähän NIITÄKIN saisi!). Kun ei auta kahvi, ei battery, ei taukojumppa, ei niin mikään. Mikä ihmeen narkolepsia muhun nyt on iskenyt???

Ei millään pahalla, kroppa, mutta kun tää haluaisi olla hereillä työpäivinäkin että näkisi niitä rakkaita jotka jättää aamulla 6.20 nukkumaan kun lähtee sorvin ääreen.

On varmaan fiksuinta että seison bussissa tänään. Niin no, osaan nukkua seisaaltanikin. Tositarina vuodelta 1998 - menossa kauppaan, Ysiseiska vaunuissa, tarvoin itäväylän laitaa vaunuista kiinni pitäen ja silmät alkoivat painua umpeen. Siis meinasin nukahtaa kävellessä...

Miten ihmeessä jotkut jaksavat viisipäiväistä viikkoa duunissa ja vielä neli-iltaista jumppaharrastusta päälle? Olenko jotenkin heikko ja degeneroitunut. Jaksan kyllä juosta kun sille päälle satun, ei tee heikkoakaan. Ei hengästytä rappusissa ja hyötykävelen vähintään neljästi viikossa med kauppakassit osan matkaa.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vaikka tuo onkin ikävää, niin minusta oli kiva 'kuulla', että jollakin muullakin on 'hyvät unenlahjat'... Jos en ehdi nukkua 8 tuntia yössä, niin sen saan maksaa takaisin heti kun ehdin. 12 tuntia menee ihan hyvin yhteen pötköön... ja voi jestas - ruuanlaitto se vasta onkin nukuttavaa! Arvaa vaan, millaisia pohjaanpalaneita ja ylikeitettyjä pöperöitä meillä tarjoillaan kun olen torkkunut hellan vieressä kauha kädessä!

T: Hanne

Johanna Manner-Kivipuro kirjoitti...

Mä teen osapäiväduunia ja silti tarvitsen päiväunet jos jää yöunet vähäiselle... :-D
Jumpan sijaan varmaan ne neljä kertaa viikossa talleilla, mutta väsyttää sekin.

Suosittelen kyllä hidastamaan kun elimistö niin sanoo, sun tahti on blogin perusteella kuulostanu melko kovalta viime aikoina! Eikä se kylpylälomailukaan olisi hassumpi idea.

Lippis kirjoitti...

Mites, onko se "narkoleptia" alkanu ton pöllöduunin myötä? Jos siellä on ilmastoinnissa vikaa? Oon huomannu ite tehdessäni keikkaa sairaalassa, jossa on hometta tai muuten ilmastointi pielessä, että meinaa nukahtaa siinä työpisteessä jo, ja illallakin oli hillitön vätystys..

Jos ei ole kyse tästä, sit en tiiä..

Arjaanneli kirjoitti...

Lääkärihoitaja suosittelisi hemoglobiinin ja semmottisten tarkistusta.
Ihan varoiks, ennenkuin popsii pillereitä hän.
Berocca on sallittujen listalla...

Reine kirjoitti...

Arjaanneli, kaikki kauniisti viitearvoissa. Käyn vuosittain otattamassa suunnilleen kaiken mahdollisen, ja olikohan se tammikuussa kun hb oli peräti 134 ja kaikki semmottisetkin niinkuin piti. Kilpparit, serpit, maksa-arvot, kolesterolit och så vidare

No kohta pitäisi olla se aika kk:sta jota allekirjoittanut ei enää yhtikäs mihinkään tarvitse. Selittää varmaan osaltaan tuon väsyn. Tajusin tuonkin pienellä viiveellä..

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä tähän väsymys aaltoon. Kyllähän tuollainen kiivas kirjoitustahti syö ihmisen voimia. Olet saanut valtavasti aikaan.

Sellaisesta kylpyläreissusta haaveilen minäkin. Jäisin yöksikin, lukisin kirjaa -ja kukaan ei vaatisi mitään.

Toivottavasti kuukauden ikävän ajan jälkeen olo muuttuu pirteämmäksi sinulla.

piiu