maanantai 9. maaliskuuta 2009

(Tell me why) I don't like mondays

En osaa kirjoittaa, runoni ei muotoa saa.
Tarinamaanantaina Meri-teema houkuttelisi mutta jää nähtäväksi. Nyt ei synny fiktiota, palaudun vielä viikonlopun kirjoituksista. Piti saada se uusi tarinablogikin käyntiin mutta nyt on pää tyhjä.

20-vuotiaan juhlat tuli pidettyä, kivasti meni ja päivänsankari sai toivomansa Moccamasterin ajastinkatkaisulla. Meillä on oma Mokkis jolla on ikää saman verran kuin Ysiseiskalla, tai oikeastaan keitin on viikon vanhempi kuin tuo viidesluokkalainen. Hyvin toimii.

Vähän vähemmän väsähtänyttä päivitystä voi lukea täältä Tytär ja vävy ovat Thaimaassa reissussa ja sisarukset ovat tilanneet tuliaisiksi kenkiä. Reissublogiin kannattaa kurkistaa, jos ei muuten niin tuon Son-in-lawin mahtavien valokuvien takia - ja apina päässä-niminen päivitys sai minusta hysteerisen hihityksen ulos vaikka olin umpiväsynyt.

(luova tauko jonka aikana äiti unohti olevansa kypsä ja vastuuntuntoinen aikuinen - olen siis niiiiiiin tympiintynyt tappeleviin veljeksiin jotka tyhjentävät ilman lupaa leipälaatikon kun silmä välttää. ...ttuakoa mä tänne kannan kädet pitkinä kaupasta kamaa? Kahteen moolokinkitaan! Lapset kasvaa, joo, tiedetään. Saavat ruveta leipomaan itse leipänsä! Eikä se leipä edes ole se painavin kannettava..)

Huoh, takaisin järkevien kirjoihin (hahahahaha!) . Toivottavasti naapuri joka kolasi lunta etupihalla ei kuullut alatyylistä purkaustani.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kävin katsomassa tyttäresi ja vävyn blogia. Aivan uskomattoman upeita kuvia, ihan kuin ammattilaisen ottamia! Mielettömän hyviä ja tilannetajuakin löytyy. Vaikea uskoa etteikö vävypoika ole ammatiltaan valokuvaaja, vai onko kenties? Jos ei ole niin ehkä pitäisi, lahjoja siihen suuntaan ainakin löytyy:)

Terveisin,
Marina

Reine kirjoitti...

Voi ei, olenko kokonaan unohtanut mainostaa?

http://www.elemix.fi/

Siellä on enemmän näyttöä tästä- ja muustakin osaamisesta.( Niin ja se poika punaisessa lippiksessä on meidän Nollakakkonen)

Mutta tosiaan, mies on lahjakkuus. Parin vuoden päästä noilla kahdella taitaa olla ongelma - omia hääkuvia on vähän vaikea ottaa...