keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Kotona ja olo parempi

Perjantaina käväisen tuossa Diacorissa. Pikkuisen piristi kun oli vähän liikunnallisempi työpäivä, järjestelin toimistotarvikkeita ja kuskailin nokkakärryllä kopiopaperilaatikoita pisteestä a pisteeseen b. Let's face it - taidan olla enemmän duunari- kuin toimistopäällikköainesta. Pysyin huhkimisen johdosta jopa bussimatkan hereillä (pienet on vaatimukset joo)

Mutta kyllä minä silti näytän itseni ja verenkuvani tohtorille. Kun on nuo kakkostyypin diabetesriskitkin olemassa. Niin no. Meillä on varamittaria ja liuskaa sun muuta. Tuota jos ensiksi epäilisin niin olisin tuikannut jo. Mutta onhan se myönnettävä. On tämä Vyötärö, tai siis pikemminkin ei ole. Ja isänpuolengeenit. Ja yksi raskausdiabetes 20 vuotta sitten. Ne jo nostavat riskipisteet hälyttämään punaista.

Ysivitonen on tänään teatterissa kaverinsa kanssa katsomassa Spring Awakening-musikaalia. Ysiseiska puolestaan sählyä pelaamassa tuossa lähellä Arena Centerissä. Ja mies ja Nollakakkonen lupasivat kokata, tiedossa on perunoita ja nakkikastiketta (Nollakakkonen pilkkoo nakit).

Ja tulihan se toukokuun mystiikkapalautekin loppuen sanoihin:
"Pidin jutusta alusta loppuun, siinä oli elävyyttä, vetoa, surua ja iloa. Kaikkea juuri sopivasti."

Tuosta yleensä saan potkaistua seuraavan pokkarin liikkeelle.

1 kommentti:

Marjut kirjoitti...

ohhohh, väsymystäsi pohtien... Kuukauden Kauneus ja Terveys on erinomainen paketti. Tuon mukanani lauantaina. Siinä on artikkeli sivuilla 66-69; otsakkeena "Maailma on nyt avarampi". Sensomotoristen aistien häiriöistä... tosi kiinnostavaa! Löytyisikö sieltä oivalluksia?