lauantai 19. joulukuuta 2009

Yöelokuvissa hektisyyden makua

Odessa (kuohari, ei minkään erityisen kunniaksi!) ja Hohtoko yhdessä vaikuttivat siihen että yöllisissä elokuvissa oli, tuota, PIKKUISEN haasteellisuuden makua.

Vai mitä sanotte tästä - alkuyöstä täydensin lapsilukuani seitsemällä vastasyntyneellä. En minä niitä mielestäni synnyttänyt, mutta siinähän olivat ja piti keksiä miten järjestää arkensa seitsemän vauvan kanssa. Siis oman porukan lisksi.

Niin, ja loppuyönä mulla oli kaksi kokopäiväistä työpaikkaa, plus yksi päätoiminen päiväopiskelu ja halusin pitää ne kaikki, joskin oli vähän hankalaa suunnitella viikon aikatauluja jotta se toimisi (jaa miten niin...).

Unielämän ollessa näin vilkasta, sitä on iloinen, kun päivän haaste on piparien leivontaa.

Keskustelupalstoillakin surffailin ja opin mm. että päiväkoti-ikäiset rallattavat nykyisin "puree hirveetä, niilin hanhet, viskiä vetää". No juu, trendit tulevat ja menevät, Nollakakkonen aikoinaan lauloi hard rock hallelujaa.

Mutta nyt lisää kahvia, ehkäpä yksi Red Delicious vielä, yhden jo söin...

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuota noin, Reine, unispesialistina tiedän, että tämähän on selkeä enneuni. Onnea!

Ippu

Reine kirjoitti...

Ippu, ainakin jälkimmäisessä tilanteessa osanotto onnittelujen tilalla olisi selkeästi paikallaan.
En tiedä selviäisinkö 24/7 seitsemästä vastasyntyneestäkään, mutta jos joku toinen niitä odottaa ja ne synnyttää niin aina voin kokeilla.

Anonyymi kirjoitti...

Hrm... mikähän se olikaan se ennustus, josta kerroit torstaina kahvitellessamme... että sinulle oli ennustettu lapsiluvuksi kymmentä...;-)



t. sisko M

Reine kirjoitti...

Facebookin testi se niin sanoi, Shcwester M! Ja tulin siihen tulokseen että adoptoin ne neljä jotka luvusta puuttuva. Kaksi uutta tytärtä jo on.