sunnuntai 13. joulukuuta 2009

Vuoden kasvattaja täällä, hei

Mies ja Nollakakkonen ovat putsaamassa lähistöllä asuvan pariskunnan aitaa. Kohtuuden nimissä siellä pitäisi olla toinenkin poika vanhempineen, mutta pojan äiti on lenkillä ja poika itse livisti metsään.
Niin, nuoret sankarit olivat löytäneet punaisen spraymaalin jämät ja kirjoittaneet aitaan "HOMO". Päätellen siitä että Nollakakkosen rinnuksissa on samaa maalia - siinä meni hyvä toppatakki kaiken kukkuraksi - on maalitötsää käytellyt se toinen. Ei niin että se asiaa miksikään muuttaisi. Joka on mukana, on yhtä syyllinen.
Juu ja herrat ekaluokkalaiset kirkkain silmin vakuuttivat etteivät tienneet että on kiellettyä spreijata aitoja. Hahhah!
No, meidän miesväki putsaa nyt sitten hävitystä. Pidän peukkuja että onnistuu.

Ja lasken hitaasti kahteenkymmeneenkahteentuhanteen. Kuopus näyttää päihittävän koko parven tekosillaan.

Muoks: Ei vielä riittänyt tälle sunnuntaille. Isoveli päihitti kirkkaasti pikkuveljen. Asia on sen verran vakava ja siihen on muitakin sekaantunut että en mene yksityiskohtiin. Sitä vaan että just nyt en haluaisi olla äiti.

4 kommenttia:

Karpalo kirjoitti...

No kyllä sitä maalia voi ittensäkin päälle suhautella, kokemusta on :)

Sori, mutta toisten lasten tekemät mokat naurattaa aina niin syntisesti. :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei, pienemmän töllöntyö hieman huvittaa, mutta ilmeisesti isomman on pahaa luokkaa. Voimia äitielämään. Se on sellaista vuoristorataa. Toivottavasti ysiseiskan asiat selviävät. Muistatko, kun juttelimme tämän vuosikertamme edesottamuksista. Plääh.
T: itsensä eilen parturoineen 4v.n äiti porvoosta

satu kirjoitti...

Haluis sanoa jotain lohduttavaa tohon vikaan PSään. Mutta kun oikeastaan tiedätkin sen jo...
Toistan vain siis mottoni: "Det ordnar sig nog"

Anksu kirjoitti...

Voihan per*****! Jaksele!