tiistai 29. joulukuuta 2009

Tiedostot pelastettu!

Ihanaa, sain kaiken tarpeellisen ulos vanhalta kovalevyltä. Vanne ei kiristä enää päässä niin tiukasti kuin vielä eilen..
Avatar oli ihastuttava elokuva. Ysivitonen ei tykännyt mutta minä lumouduin, nimenomaan elokuvan katseltavuudesta. Juonessa ei sinänsä ollut mitään mitä ei olisi jo nähnyt, mutta maisema oli sitä lajia jonne olisi voinut muuttaa, joskin olisin pysynyt tiukasti riippuvien vuorten keskellä, korkeuskammoinen kun olen...

Joulusta tulee krapula. Ilman sitä Aulikki-tädin kotiviiniäkin. Tulee syödyksi ihan mitä sattuu, milloin sattuu. Kroppa reagoi, ainakin minulla. Jostain olen lisäksi kehittänyt jonkun mystisen allergian pyhien aikana, silmät ovat kuin hiekkaa täynnä. Lomudal-tipat tuntuvat auttavan...toivottavasti kyseessä ei ole allergisoituminen joulukuuselle, en suostu muovikuuseen, en, en, en!
Perhe lähti ostamaan uudenvuoden ilotulitteita - taidanpa kaivautua niihin vanhoihin kansioihin ja katsoa mitä oikeasti niistä tahdon säästää.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tämä on vain ja ainoastaan tollon idiootin kommentti, älä ota tätä lääketieteellisesti tai mitenkään muutenkaan, mutta yhtenä vuonna meilläkin oli erityisen verevä kuusi. Kasvoi ja komistui - ja haisi niin että kaikki niiskutimme. Kauhistelin samaa, nyt ollaan allergisia kuuselle, voi räkä. Mutta seuraavina vuosina kun kuusi ei ole ollutkaan niin freesi niin mitään oireita ei olekaan tullut! Eikä sinä niisku-vuotenakaan enää loppiaisen tienoilla kun ei jaksanut puuraiska enää olla vaaleanvihreä.

Tekisi mieli sanoa että älä kokeile tätä kotona, mutta kunhan yritän lohduttaa, että jos vaikka ens vuonna sellaista vähän vaisumpaa kastelua jos se auttais?

*toivon parasta*

Kupla

Tirlittan kirjoitti...

Hienoa, että tiedostosi pelastuivat! Itse olen viettänyt joitakin kauhunhetkiä samanlaisen tilanteen edessä ja vielä ilman sitä muistitikkua tai muuta varmistusta...