tiistai 22. joulukuuta 2009

Suloista joulua, kaikesta huolimatta

Ei, kukaan perheen ihmisistä ei ole kuollut enkä minä edes halua murhata ketään. Tietokone se vain..niin mitä? Kun tietäisin.

Eilen ja toissa päivänä se vain käynnistyi hiiiitaaaastiii. Tänään se tupsahti.
Juu, tupsahti. Mitä se sitten lieneekään. Mies käytti myös sanaa käpsähti.
Oletan että tupsahdukset ja käpsähdykset tarkoittavat kutakuinkin "sanoi sopimuksen irti, meni koneiden taivaaseen, kohtasi pahan katumattoman äkkikuoleman, sanoi itsensä irti", och så vidare.

Muuta en tiedä kuin että tappelen takkuisesti läppärin kanssa ja tuosta edesmenneestä EHKÄ saa pelastettua kaiken sen mitä en ole ehtinyt varmuuskopioida yksinkertaisesti siksi että muistitikku on täynnä ja uusi on vielä kaupassa. Näihin pelastettaviin kuuluvat mm. kasapäin valokuvia, Kariston keskeneräinen kilpakäsikirjoitus, kirjallisuustehtävät, lippukuntien vanhempainyhdistyksen matskut...
Ne siis EHKÄ saa pelastettua, sanoi pääkäyttäjä jota myös aviomieheksi sanotaan.

En ajattele sitä nyt, vaan huomenna, mieluummin joulun jälkeen. Teen siis Scarlettit.

Joulu tulee eka. Joten siltä varalta etten pääse päivittämään ennen pyhiä - itse kullekin säädylle suloista, ihanaa Sitä!

4 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Scarletit kannattaa tehdä aina, kun on mahdollista. Siitä tulee hieman sellainen villi, vapaa ja vastuuton olo, mikä on varsinkin äiti-ihmiselle parasta ylellisyyttä.

Mukavaa joulun aikaa sinulle Reine ja perheellesi!

Puhuri kirjoitti...

Hyvää Joulua Reine + perhe!

hippiehurrey kirjoitti...

Koska vaikuttaa siltä, että sinulla on kiireistä puuhaa, lisään tekemättömien töiden listaasi lisää hommailtavaa... Blogistani löytyy sinulle kirjoittajahaaste. Toivottavasti siis saat tekstisi ja muun tärkeän pelastettua!
:)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos mielenkiintoista tietoa