perjantai 11. joulukuuta 2009

Kolmonen

...oli arvosana ensimmäisestä esseestäni. Liian suppea käsittely oli isoin juttu josta tuli pyyhkeitä. Ihan aiheesta varmaankin. Huh, toivottavasti opin repostelemaan tekstejä intensiivisemmin. Nytkin tuntui vaikealta laverrella yhdestä runosta niin paljon.

Mutta siis tyytyväinen tuohon kolmoseen! En tiedä pitäisikö mutta kun ajattelen että se oli ihan ensimmäinen.

5 kommenttia:

Ofelia kirjoitti...

Tulin vaan pikaseen sanomaan että oikein tunnistit elokuvan! Ja kerron tässäkin oman kommenttilootani lisäksi että käy lukemassa lokakuun alun postaukseni (tai valitse kategorioista "kuva" niin silläkin löytyy") Kulttimatkastani! Olen suuri Streep-fani ja elokuva RLN on paras!

Ofelia kirjoitti...

Ootko säkin siis Streep-fani? Tykkäsitkö tuosta elokuvasta? Yleensä kukaan ei tiiä sitä! Oon ihan täpinöissäni kun tunnistit kuvan...

Reine kirjoitti...

Ofelia, tykkäsin elokuvasta! Ja tykkäsin MS:stä Polttouhreista ja Kauriinmetsästäjästä lähtien.

Celia kirjoitti...

Onneksi olkoon ensimmäisen kolmosen johdosta :) Lähtötasosi on huiman korkea (siis tietenkin, jos kolmonen on asteikon paras arvosana ;)Ei kai sentään missään enää käytetäkään enää vitosen skaalaa...?)

Johanna kirjoitti...

Celia, yliopistoissa on nykyään skaalana 1-5. Plus tietysti hylätty.

Mutta kolmonen on oikeasti ihan hyvä ja saa olla tyytyväinen. Tietysti arvosanojen kriteerit riippuvat opettajastakin mutta yleensä kolmosen kriteerinä on, että osaa ne asiat mitä pitääkin. Neloseen ja vitoseen tarvitsee jo paljon perustason ylitystä... Jotain kertoo ehkä sekin, että tenteissä pitää normaalisti olla puolet oikein, jotta saa arvosanaksi ykkösen ;).

Eikä niillä numeroilla sinänsä ole edes merkitystä, jos ei tähtää jatko-opintoihin, ja niissäkin katsotaan keskiarvoa.