maanantai 7. syyskuuta 2009

Vai olisiko sittenkin

Helvetillinen päänsärky josta burana talloi vain kolmanneksen nurin. Kuumemittari näytti kolmeakymmentäkahdeksaa.
Minulle, jonka normaalilämpö on about 36,6 tuo on jo Kuumetta.
Viimeisen viidentoista vuoden aikana mulla on äärimmäisen harvoin noussut lämpö. Ollaan kai "kylmäverisiä" sekä minä että mies. Mies jos saa kuumetta niin on tosi kipeä..sairasti kerran angiinan joka äityi kurkkupaiseeksi, kun arvauskeskus ei antanut antibioottia. Eihän angiinaa voi sairastaa ilman kuumetta? Kyllä kuulkaa voi! Tuolloin elettiin 90-lukua, siitä seuraava kuumeennousu miehellä veikin sitten sairaalaan (perforoitunut umpilisäke, poistettiin)

Kaiken kaikkiaan omat viime vuosien kuumeilut ovat liittyneet äitinä olemiseen, eli rintatulehduksia sairastin useita, erityisesti poikien vauva-aikana. Kun Ysiseiska oli sitä lajia jonka piti saada maitonsa Tässä ja Nyt niin sitä ei juurikaan tullut miettineeksi, onko ulkona tarpeeksi lämmin...

Jaa miksikö kuhkin kuumeisena koneella? Mies tulee vasta iltapäivällä Lentokoneella Italiasta ja Ysiseiska pitää saattaa varttia vaille seitsemäksi koululle. Tuolla hän syö aamupalaa, minä en saanut alas kuin jääteetä. Poika lähtee leirikouluun. On siis täysin terveen kirjoissa koko muu perhe.
Oikeastaan mun pitäisi mennä hoitamaan yksi vanhempainyhdistyksen pankkiasia Itäkeskuksen Nordeaan ja hakea kaksikin lähetystä postista. Mutta jaksut ovat vähissä ja jos tämä nyt on sitä nöfnöfiä niin ei tuntuisi kivalta tartuttaa pankkisalillista vanhuksia.
Jospa keskityn siihen mitä on pakko. Eivät ne postit ja pankit karkaa mihinkään.

1 kommentti:

Celia kirjoitti...

Eivät niin karkaa. ..hopi, hopi takaisin sinne sänkyyn, Reine. Pidän peukkuja, ettei ole possukuumetta.

Olkoon mikä tahansa virus, niin se paranee parhaiten viettämällä aikaa vaakatasossa. Pikaista paranemista.