perjantai 25. syyskuuta 2009

Tauolle

Olen tosiaan nyt niin pieni, inhottava ja negatiivinen ihminen että hemmottelen itseäni blogitauolla. Sinä aikana kommenttien tarkistus on päällä.
En minä lopeta bloggaamista. Pureskelen vähän aikaa ja mietin tarvitsenko anonyymeja besserwissereitä.

17 kommenttia:

Anksu kirjoitti...

Tule pian takaisin! Päiviini jää iso aukko - vaikka olen ollut viime aikoina erittäin laiska kommentoija, niin olen tarkasti kaiken kuitenkin lukenut.

Halaus. Jos toinenkin.

Anksu

SusuPetal kirjoitti...

Mieti rauhassa.

Joskus tuntuu, että jotkut lukijat luulevat, että se mitä blogiin on kirjoitettu, on koko totuus, asia kaikilta kanteilta.
Se on aika hurja luulo, jos sen pohjalta vielä alkaa tehdä johtopäätöksiä (ja antamaan neuvoja).

Blogin kirjoittajahan itse määrittelee, mitä blogiin kirjoittaa, millä tyylillä, mitä jättää pois, mitä värittää jne. Tavallaan blogin kirjoittaja antaa itsestään yksiulotteisen kuvan, näin minä sen ainakin koen, sillä on paljon, mistä ei koskaan kirjoita.

Sen takia kannattaakin todella miettiä, haluaako anoja bessewissereitä, jotka tietävät niin paljon niin vähästä.

Antti kirjoitti...

Tekee välillä ihan hyvää keskittyä oikeaan elämään blogin ja kirjoittamisen ulkopuolella. Ja jo se, että joudut miettimään anonyymien ja meidän muiden sinulle tuntemattomien ihmisten kommentoimista (ja että kestätkö sitä), kielii siitä ettei blogaaminen ja Internetin avoimuus taida sopia sinulle.

Et läheskään aina kestä kritiikkiä ja räjähdät marttyyrilinjalle jos joku on sanoo jotain mitä et odottanut tai halunnut kuulla. Usein näyttää käyvän myös niin, että vaikka itse suhtautuisit johonkin asiaan järkevästi, joku "tukijoukoistasi" onnistuu kääntämään asian hullunmyllyksi.

Olisiko kenties aiheellista perustaa lukijoillesi oma suljettu hiekkalaatikko ja unohtaa julkinen kirjoittaminen kun et taida kestää sen väistämättömiä pieniä varjopuolia?

Arkienkeli kirjoitti...

No kävinpä lukaseen tuolta (kun ensin vähän pelästyin että minä olin sinut närkästyttänyt ,tosin en ole anonyymi :D) ja tuntuu että jollain on nyt vaan tarve tökkiä. Ymmärrän että sua korpee, välillä sitä vaan ei jaksa. Mutta älä karkaa kauaksi, sun juttujas lukee mielellään, se vetreyttää aivoja!

Kuplapuplarupla *hal*

Anonyymi kirjoitti...

Se mikä koskee eniten hipiää, osuu yleensä lähimmäksi totuutta. Muutoin sen voisi ohittaa :D Tsemppiä

Arjaanneli kirjoitti...

No pahus!
Miksi et vain yksinkertaisesti poistaisi niitä mielipahan-kommentteja?
Harmittaa omasta ja sun puolesta:(

satu kirjoitti...

Minä mietin samaa kuin Arjaanneli.
Eikö meidän muiden, sinusta kovin nauttivien lukijoiden iloksi, voisi yksinkertaisesti bannia tuota nimeänsäkin häpeävää anonyymiä rypemäään omissa juiuissaan? IP-banni ja tarvittaessa toisto?

Reine kirjoitti...

Juu, en minä pidä kuin viikonloppulomaa. Ei nyt huvita kirjoittaa.
Onhan näitä anonyymeja ennenkin ollut ja paljon pahempia ovat laukoneet, eivät ne minua pysäytä (Antille; olisiko niin että sinä olet väärällä hiekkalaatikolla?)

On vain muutenkin vähän väsymystä ja sitä, uiui kauhistus, herkkänahkaisuutta mielessä. Jotain anonyymia siteeraan kun sanon että olen hyvä itselleni ja jätän tämän ruudun viikonlopuksi rauhaan. Mieluummin kuin alan inkuttaa ja provosoitua. Joo, kyllä,niin voisi käydä. Mieluummin siis hiljaisuus ja see ya on monday.

satu kirjoitti...

Minä ehdotan IP-bannia.
Sen joutunee uusimaan jokuseen kertaan, koska anonyymi on selvästikin kovin ihastunut presudonokkeluuksiinsa.
Mutta tuntuu kohtuuttomalta että hänen elämänhallintaongelminsa ja niistä syntyneen sinufiksaation (tajuan toki kadehdintansa) vuoksi me kaikki innokkaat lukijasi menettäisimme "päivittäisen Reinemme"
;-)

Celia kirjoitti...

Ikäviä jankuttajia ei tarvitse sietää. Ei tarvitse sietää myöskään ikäviä anonyymeja jankuttajia. Blogin asetuksia voi muuttaa niin, että anonyymit eivät pääse kommentoimaan blogiisi.

No, onneksi maanantai on pian, ja Reine on silloin taas takaisin. :)

See ya!

Lippis kirjoitti...

Keittiöpsykologeja on joka kulman takana.. On niin helvetin helppoa tehdä päätelmiä ventovieraan ihmisen puheista pelkästään sen perusteella, mitä toinen kirjoittaa. Ja kun tietää, kuinka moniselitteisiä sanat ovat, kuinka sanavalinnat ja -järjestykset, lauserakenteet, ja ennen kaikkea sanomatta jättämiset vaikuttavat siihen miten asian voi nähdä, varsinkin jos haluaa nähdä, on ihme jos tässä ylipäänsä kukaan ymmärtää mitään..

Pirre kirjoitti...

Huah,! Oot sitten todella nauruterapian tarpeessa. Soitan sulle maanantaina ja kyselen josko olis joku sopiva kuten ke-to aamupäivä? :D

Täällä meillä tuntuu asuvan oikea laiskamato.

Terkkuja Pirre

Anonyymi kirjoitti...

Reine Kotielämää on nyt salasuojattu. En pääse lukemaan.

Kerrotko eteenpäin ja jos sieltä tulee lupa niin joko hän pistää tai sinä sen salasanan mun yksityiseen postiin.

Mie oon häntä seurannut eli yhä luen vakituiseen muutamia ja Kotielämää kuuluu niihin.

Pirre

Anonyymi kirjoitti...

Moi Reine,

vieta oikein rentouttava viikonloppu, mina ainakin jaisin kaipaamaan kovasti jos blogisi olisi kauan tauolla. Itsellani ei ole blogia tahi tunnusta joten kirjoitan anonyymina mutta AINA laitan nimen alle.

Haleja ja sellasta taalta Enkunmaalta!

Terkuin Tuula

Anonyymi kirjoitti...

Älä hylkää meitä pitkäksi aikaa:) Tässähän tulee vieroitusoireita kun ei pääse lukemaan kuulumisiasi päivittäin, oikeasti. Kaikenmaailman anot kannattaa jättää omaan arvoonsa. Ne jotka blogiasi lukevat säännöllisesti eivät ikinä edes olisi vetäneet hernettä nenäänsä taannoisesta kirjoituksestasi, vaan tienneet että se on vaan yksi niitä päiviä muiden joukossa, jollaisia tasan kaikilla on - eikä kyse ole mistään laiskuudesta tai saamattomuudesta. Nauti nyt viikonloppulomastasi mutta herranjestas ilmaannu ensi viikolla takaisin:)))Äläkä ala miettimää mitä voi ja ei voi kirjoittaa. Olen sanonut tämän aikaisemmin, että se juuri blogissasi on parasta, kun kirjoitat siitä miltä milloinkin tuntuu.

T: Marina

Anonyymi kirjoitti...

Hei
Pitkästä aikaa pääsen lukemaan blogiasi ja ihana huomata,e ttä olet jo palannut tauolta (etkä törmäillyt merolla...:D)

Pirre saikin jo salasanan kauttasi? Saihan?

Niin ja tsemppiä kirjoittamiseen.
piiu

Reine kirjoitti...

Pirre sai salasanan sillä sekunnilla kun luin tämän kommentin - kirjaimellisesti, koska puhuttiin puhelimessa kun luin sen.

Kiitos tsempeistä