keskiviikko 30. syyskuuta 2009

Ei ainakaan aivokalvontulehdusta

Neljä myöhäisillan tuntia vierähti Lasten ja nuorten sairaalan polilla. Joku virus se kaiketi on; verenkuva, pissanäyte ja nieluviljely olivat puhtaat. Pronaxen-reseptin kanssa poistuttiin puoliltaöin apteekin kautta kotiin.
Nollakakkonen nukkuu vieläkin, poikaressu. Itse pilkin koneella ja yritän plarata eilisiä meilejä koskien tulevaa vanhempainyhdistyksen vuosikokousta. Että toivottavasti tuli eilen vastattua tilintarkastajille jotain järkevää..
Väsymys on melkoinen.

5 kommenttia:

Arkienkeli kirjoitti...

No kuule, meillä oli esikko kuusi päivää tuossa "taudissa" : 39 kuumetta ja särki sieltä täältä, sitten yhtäkkiä kuume laski ja muutaman tunnin päästä nousi taas ja sitten taas laski... Mä oletin sen olevan tavallista influenssaa ja kun se meni ohi niin se meni ohi. Ei mitään oireita kun kerrasta lakkasivat.

Voimia!

Kupla

Anonyymi kirjoitti...

Voi pientä potilasta. Ja potilaan äitiä - mees ny pötköttään siitä että jaksat. Alohomora

Heljä kirjoitti...

Olen 2 kertaa istunut sydän syrjällään sairaalassa kun epäilivät tyttäreni, silloin 1 & 1,5v, saaneen aivokalvontulehduksen. Se helpotuksen tunne ei varmaan koskaan unohdu kun tulokset tulivat, että joku muu aiheutti korkean kuumeen ja kuumekouristukset. Toivottavasti pääset itsekin lepäämään ja ennen kaikkea pikaista paranemista poikaressullesi.
Irlannin aamuauringosta
Heljä

Reine kirjoitti...

Kupla, sitähän tuo sanoi lääkäri eilen, jotta päänsärkyä ja eestaas seilaavaa kuumetta kiertää helsingin kouluissa.

Alohomora, otan lungisti tämän päivän *lupaa*


No moi, Heljä, sinä siis olet irlanninvahvistukseni kartalla. Tervetuloa. Kyllä, helpotus on valtava ja väsymys myös, onneksi sain eliminoiduksi päivästä kaikki isot täytymiset.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa, että oli vain tavan kuumetta!
piiu