keskiviikko 7. tammikuuta 2009

Voihan vuodatus!

Ei ole vuodatus tainnut vuodattaa kaikkea vielä koska en pääse lukemaan Alohomoran, Piiun, Susun, etc. kuulumisia. Tuossa kun on nyt vielä teaserina tuossa listalla se tieto että on päivitetty..

On ollut hyvä päivä. Vaatehuolto eteni, samalla kun SaunaVision sarjakansio putsautui - Rainesia ja sitä uutta yliluonnollisjännäriä - Fringe? Hyvältä vaikutti. Ja samalla pyykit silittyivät kuin itsestään ja poikien huoneen kaaos apuharveni. Jaa siis miten voi samalla katsoa telkkaria. Otetaan iso puhdas pyykkisaavi mätetään lattian sisältö miinus matto ja mööpelit siihen ja lajitellaan. Mainoskatkoilla kuskataan roskat roskiin, pyykit pyykkiin jne. Periaatteessa pojat hoitavat homman itse, käytäntö onnahtelee ja näin pitkän loman jälkeen olisi melkein lumikolaa tarvittu.

Pokkarikin eteni. Syytä olisi, kolmannes jäljellä ja deadlineen reilu viikko. Tossun avulla homma kyllä etenee huomattavasti rivakammin. Kukaan ei jonota tälle koneelle (Marjut, Mikalle vielä kerran kiitti!).

Heh, ja pitäisiköhän sanoa vielä että tänään en ole toistaiseksi tarvinnut mitään kemiaa avukseni :) Jollei verenpainelääkettä ja Femilaria lasketa. Viimeksi mainittu on siis ainoa yhdistelmäpilleri jota tämän ikäinen eukko jolla on verenpaine koholla, saa syödä. Ja kuulemma olisi hyvä jatkaa vielä menopaussin jälkeenkin jokunen vuosi. No. Se jää nähtäväksi.

Mikään lohduke ei edes houkuttele vaikka mies on vieläkin tuppisuulinjalla. Nyt on enempi siitä kyse ettei meistä kumpikaan oikein osaa. Informatiiviset aiheet sujuvat jo, jospa tämä tästä taas

5 kommenttia:

Puhuri kirjoitti...

Arkeen paluu tuntuu kirkastavan päivää useammallakin suunnalla. Luin edellisen kirjoituksesi heti tuoreeltaan. Yritin kommentoida, mutta ei tullut sanoja. Suljin kommentti-ikkunan sitten viimein, tyhjänä. Hyvä, että muut ovat saaneet sanotuksi.
Uskon, että kyllä tämä tästä taas, Sinulla.
Lämpimin ajatuksin Puhuri.

Puhuri kirjoitti...

Niin, siis tarkoitin eilistä kirjoitusta Nimeni on, jne.

Anonyymi kirjoitti...

Voihan puhuri... minäkin kommentoin sinne Nimeni on.....vaikka luin sen vasta nyt juuri..

Pirre eli Pirrelö

Voisko joku valaista mitä tarkoittaa toi valitse profiili kysyy yks tyhmä mummeli. En saa näitä kommenteja lahtemään kuin tolla nimetön profiililla

Celia kirjoitti...

Pirrelö, jos sinulla on blogi esimerkiksi Vuodatuksessa ja haluat linkittää kommenttisi sinne, valitse Nimi/URL. Bloggerissa olevaan blogiin voit linkittää valitsemalla Google-tilin. Sen alapuolella olevat vaihtoehdot on puolestaan tarkoitettu muille blogityypeille.

Celia kirjoitti...

Reine, siitähän se yleensä kiikastaakin, kun kumpikaan ei oikein osaa. Toisaalta tunnemyrskyn jälkeen on hyvä pitää hiljaiseloa - vähän niin kuin mietintätaukoa.