maanantai 19. tammikuuta 2009

No huh huh

Olen aina halunnut hoitaa lapseni itse, minusta on ollut mukavaa olla kotona kun he ovat tulleet koulusta.
En tiedä onko se ollut itsekkyyttä vai lapsen parasta mutta tällaista puolestapuhujaa en tahtoisi lasten kotihoidolle, oli asia miten vaan. En jaa vastakkaisen osapuolen näkemystä siitä että mitä aikaisemmin päivähoitoon, sen parempi lapselle - mutta kyllä nyt teki rouva Timo T. A hallaa omalle mielipiteelleen. Juttu alkaa linkissä 13 minuutin kohdalla.

Nolottaa jo ihan naisena toisen naisen puolesta...

6 kommenttia:

Celia kirjoitti...

Joo, kuulin tästä muuta kautta. Areena ei suostu toimimaan koneellani edelleenkään, mutta sen muualta kuulemani jutun mukaan rouva T-A olisi kyllä osoittanut täydellisen historiattomuutensa ja tietämättömyytensä päiväkotitoiminnasta Suomessa.

Anonyymi kirjoitti...

APUA!!! Tätä keskustelua siis kommentoitiin aamulla Radio Suomipopilla... Myötähäpeää tuntien katsoin ohjelman. Siis jos jotakin, niin toivoisi ihmisellä olevan edes käytöstapoja. Mietin aamulla radiota kuunnellessa, että minkälaisia lapsia tämän rouvan lapsista kasvaa. Pelottavaa.

Anksu

Anonyymi kirjoitti...

Oikeasti aika pelottava emäntä tuo rouva kotiäiti Nina Mikkonen... tyhjät tynnyrit kolisevat eniten, vai mitenkä se nyt menikään. terv. Alohomora

Anonyymi kirjoitti...

Katsoin enkä tiedä olisiko pitänyt itkeä vai nauraa. Hävetti kyllä koko jutun ajan kyseisen tietämättömän, fanaattisen ja öykkäröivän kotiäidin puolesta. Nolasi itsensä niin täysin eikä tarvinnut edes kenenkään toisen apua. Pelottaa ajatellakin millaista on arki Mikkosten perheessä rauhallisen ja rationaalisen rouva Mikkosen johdolla...

Marina

P.S. Huomasin Reine aikaisemmassa kirjoituksessasi minulle(kin) laittamasi haasteen, hoitelen sen heti kunhan saan tällä viikolla työpöydän puhtaaksi kasaantuneista töistä.

Anonyymi kirjoitti...

Eiko naisilla ole tassa maailmassa keskimaarin jo ihan tarpeeksi huolehdittavaa etta ei keskenaan tarvi rintoja royhistella ja Niina-rouvien egoa kasvatella ihan telkkua myoten. Hui, kanssa ihan pelottaa, itse olen aina ollut ansioaiti, vain ne lain takaamat tauot ottanut 3 lapsen kanssa enka viela tieda teinko oikein vaiko vaarin mutta tein miten parhaaksi silla hetkella tunsin. Ainoa tapa miten osan elaa!

Tuula (kaikkien aitien puolesta missa viettavatkin paivansa ja silleen...)

Anonyymi kirjoitti...

Noo ei kai T.A. Mikkosen vaimolta voi muuta odottaakaan, luulisin.

Jollakin tavallahan sitä on julkisuuteen päästävä jotta jos ei ole hyvää sanottavaa niin puhutaan p.sk.. ja vielä tärkeästä asiasta.

Omani, mutta myös toisten lapsia hoitanu.

Pirrelö