perjantai 23. tammikuuta 2009

Perjantai, the Pyjamapäivä

Tai no. Ehkä puemme päälle ja menemme nauttimaan lumesta. Mutta vasta iltapäivällä.

Nyt just sekä minulle että Nollakakkoselle kelpaavat kirjat, kauramurot ja kiireettömyys.

Vanne toisensa jälkeen hellittää päästä vaikka lihakset ovatkin kuin mankelin jäljiltä. Siis kaikki neljä raajaa ulvovat jotain nimettömiä vastalauseita.

No, okei, minä kahlasin eilen illalla sinne partiokokoukseen metsän läpi jalkaisin. Metsässä ei ole talvikunnossapitoa ja reitti on muutenkin möykkyinen mutta se on lumoava. Kuusivanhuksia, pihlajia, sammaltuneita kallioita ja paljon piilopaikkoja jänisten rakentaa pesiä. Jälkiä bongailin eilen tarpoessani kirkolle kokoustamaan. Illalla takaisin tullessa oli jo pimeää mutta tuon nimenomaisen metsäreitin osaan vaikka silmät kiinni - tai pikkujouluista tullessa kuten viime vuonna...

Hups, unohdin eilisestä postauksesta. Lippukunnilla on huhtikuussa 50-vuotisjuhlan kunniaksi taitokilpailu. Vanhempainyhdistykseltä toivottiin ainakin yhtä joukkuetta - tai siis ei oikeastaan toivottu vaan haastettiin.
Piiu, jos olet kuulolla niin millaisia ovat partiotaitokilpailut? Ysiseiska ei vielä ole ollut yhdessäkään, tuo tulee kai olemaan ensimmäinen hänellekin. Jotenkin heräsi halu mennä mukaan mutta olisinko sitten enemmän haitaksi vai hyödyksi joukkueelleni, mene ja tiedä...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

KISAT MITTAAVAT ERILAISIA ASIOITA ENSIAVUSTA SOLMUIHIN, KETTERYYTEEN JA NOKKELUUTEEN JA HAUSKAN PITOON. Partiotaitokisat ovat hauskoja. Suosittelen. Et ole haitaksi ollenkaan! Kisoissa tarvitaan rasteilla erilaisia ihmisiä, toiset osaavat ja huomioivat toisenlaisia asioita kuin toiset. Hauska idea mars matkaan!
piiu