lauantai 3. tammikuuta 2009

Tuore ja mehevä muija lukukokemuksen alkupolulla

Kun ikääntyvää (45+ ikäistä) naista nimitetään ylläolevilla adjektiiveilla kirjan esipuheessa niin tää odottaa jännittyneenä mitä kirja kokonaisuutena tuo. Kyseessä on Jean Shinoda Bolenin "Jumalattaren aika - naisen kolmas ikä". En siis vielä tiedä mitä kirja tuo tullessaan joskin briiffisti takakannesta katsoin että kirjoittaja käyttää antiikin jumalattaria esimerkkeinä naisen arkkityypeistä.

Takakansi loppuuu toteamukseen "Mietiskelevä viisaus, muutosta synnyttävä viha ja parantava nauru löytyvät 'kolmannessa iässä'". Houkuttelevaa, aikana jolloin vanhenemista pitäisi pelätä.

Eikun kimppuun

6 kommenttia:

Celia kirjoitti...

Sinulla onkin vallan merkillinen sivupohja, kun päädyin lukijaksesi (katso tuonne blogin oikeaan marginaaliin) vain erikseen ilmottautumalla. Muiden blgeihin olen päätynyt vain liittämällä heidän nimensä markinaalissa olevaan pyörivään linkkilistaan.

Kommenttilaatikkosikin on erilainen ja eri paikassa kuin omani, vaikka blogimme sivupohjat näyttävät muuten ihan samanlaisilta.

Pyörivän linkkilistan saat laitettua muuten hallintasivulta, kun muokkaat ulkoasua. "Lisää gadged" -komennoolla löydät vaikka mitä muitakin herkkuja blogisi marginaaliin, myös sen tavallisen kiinteän linkkilistan, jos tykkäät siitä enemmän. Minä tykkään pyörivästä linkkilistasta, koska se päivittyy nopeammin kuin blogilista.

Celia kirjoitti...

Pitäisi varmaan ruveta käyttämään esikatselua useammin, kun näppäinvirheitä ilmaantuu tämän tästä. :/

Hmmm ...45+ -ikäinen tuore ja mehevä muija... Tällä hetkellä tunnen itseni joulun ja matkailun jäljiltä turvonneeksi muijaksi. Silkka istuminen tekee aineenvaihdunnalleni pelkkää hallaa. Enkä muutenkaan tunne itseäni tuoreeksi, vaikka parasta ennen -päiväys ei olekaan ihan vielä mennyt umpeen. ;)

Mietiskelevät, vihaiset ja nauravaiset ihmiset saavat varmaan muutoksia aikaan ripeämmin kuin takamuksillaan istuksivat täti-ihmiset. Silti en osaa pelätä vanhenemistakaan.

Reine kirjoitti...

Phuuh, on tämä bloggeri varsinainen ihmemaa! Kiitos neuvoista. Katsotaan mitä saan aikaiseksi (tällä hetkellä räyhähenget pitävät sen verran älämölöä että on taas eksorsismin aika "pojat, nyt toi älämölö pienemmäksi tai painukaa ulos mekastamaan!"

Anonyymi kirjoitti...

Meinasin kans neuvoa että lisää gadget-jutulla saa linkkejä esim suosikkiblogeista kuten mulla, niitä saa jollain muullakin esimaku-systeemillä mutta mä en halunnut :)) Juu ja tosiaan ne mun työkalut, siis mä kirjauduin ulos bloggerista, sammutin koko amsiinan ja tulin blogiini (kirjautumatta) niin siinä oli ihme jakoavain ja vasara noissa mun laatikoissa sivulla, ihan käytännöllisiä varmaan mutta uh niin rumia!!! Sit kun olin niistä maininnut blogissani niin ne katosi.... *hih* On tää bloggeri vaan niin jännä, ei ikinä tiedä mitä tulee, mutta jotenkin kivaa kokea tää yhdessä sun kanssa :DDDDDD

Hyvä kun Jää on alkanut Sulamaan :)) *taputtaa*

Olit niin oikeassa kuin voi olla siinä mitä sanoit siinä mukana kulkemisessa... Kyl tää tästä!

Celia kirjoitti...

Kupla, jakoavain ja vasara omassa blogissa tarkoittavat sitä, että olet kirjautunut omaan blogiisi ja voit muokata asetuksia mieleiseksesi. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihan pakko oli tulla CELIALLE sanomaan että sepäs siinä, kun KIRJAUDUIN KAIKESTA ULOS ja suljin netinkin ja avasin taas (kirjautumatta) ja ne työkalut olla killittivät siellä edelleen!

Muttamutta, ei se mitään, ne on siellä välillä ja välillä ei, se on ainoastaan ulkonäöllinen seikka, ei muuta :)