tiistai 6. tammikuuta 2009

Tulipahan katsottua elokuva!

Sain tämän jo synttärilahjaksi tyttäreltä83 lokakuussa ja vasta nyt oli hyvä hetki katsoa:

http://viihde.mtv3.fi/arvostelut/elokuva.shtml/512003?u

Eli Klaus Härön Uusi ihminen.

On aikaista sanoa että paras tänä vuonna näkemäni elokuva mutta kyllä tämä top fiveen tulee jäämään. Sisälläni asuu aika monta naista joista jotkut ovat sankarittaria, jotkut narttuja. Pari lastakin siellä on - idealisti ja katulapsi.
Nämä ovat Voimanaisiani. Suurin osa näistä on fiktiivisiä hahmoja, leffoista tai kirjoista, löytyneitä. Hahmoja jotka ovat painaneet kämmenkuvansa minuun ja jotka voin kutsua avuksi tukalassa tilanteessa. Joku ehkä muistaa Astridin ja Beatrixin - Beatrix kävi mielessä tänään kun pääsin Jumalatar-opuksessa Kaliin ja Sekhmetiin.

Yhden naisen yksiö alkaa käydä ahtaaksi mutta kyllä sinne vielä Gertrud mahtuu. Hiljaista muutosvoimaa totalitaarisen systeemin sisällä.

Vilkaisin muuten syrjäsilmällä blogiluetteloani tuossa oikealla ja mietin että mihin viime yönä on huvennut vuosikymmeniä. Piiu, Tipu ja SusuPetal ovat näemmä päivittäneet viimeksi 39 vuotta sitten. Vuodatuksen käpyjä aina vaan? ´
Jos tuo pitäisi paikkansa, Piiu pääsisi Guinnessin ennätysten kirjaan ja ihmiset miettivät että kumpaa tuo nainen teki ensiksi, bloggasi vai opetteli kävelemään...

1 kommentti:

Lippis kirjoitti...

Ollos huoleti.

Tipu rientää kohta päivittämään.

Syy selviää kohta. Päivittämättömyyteen. Blogista.