sunnuntai 18. tammikuuta 2009

Tupperiterapiaa

Aamun ainoa hetki blogata. Kohta pitää kutsua sisäinen jauhopeukalonsa ja leipoa pari suolaista piirakkaa. Muutama pasteija - onneksi on voitaikinalevyjä. Aprikoosijäädykkeen tein sentään eilen. Vieraita siis tulossa.

Mutta eilen olin Tupperware-kutsuilla uudessa Itä-Helsingissä, eli Landbossa. Tapasin paljon tuttuja ihania ihmisiä (halaus, jos luette tätä!) ja, no niin, mutta kun se leivonta-alusta on ihan aikuistenoikeasti tarpeen...ja säilytysrasioista, varsinkin kasaan menevistä, mulla on aina pulaa..

Menin tosiaan julkisilla Landbohon. Mielenkiintoinen kokemus! 93K-bussiin kuului myös Karhusaari-turnee. Hitaasti ajettuja silmukkamäkiä, isoja luksustaloja, mp3ssa soi Freddie Mercuryn Innuendo...ja yhtäkkiä huomaan tuijottavani Lady Libertyä. Joo-o. Ja sitten toista sellaista. Jollain karhusaarelaisella on aikuistenoikeasti kaksi valkoista n . 180-senttistä Vapaudenpatsas-veistosta portinpieliä koristamassa. Innuendolla höystettynä tuo vaikutti absurdilta unelta.

No, Landbohon päädyin ehjänä ja kotiuduin nelisen tuntia myöhemmin vatsa täynnä herkkuja ja sopivasti saunomaan perheen kanssa. Ripustin päivällä pestyt pyykit Ysivitosen huoneeseen (tyttö on isosiskolla yötä), näpertelin sen jäädykkeen ja lykkäsin pakkaseen.

Mutta nyt tekemään suolaista piirakkapohjaa. Olo on hyvä, saunajuomana eilen vain limu.

2 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Kävin Landbossa muutama vuosi sitten, kun sinne oli muuttanut ekat asukkaat, Aika erikoinen paikka, yhtäkkiä keskellä ei mitään vähän kaikenlaista.

Celia kirjoitti...

Kaksi samanlaista patsasta samassa pihassa on kyllä vähän liikaa :D