keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Nöf nöf?

Ysiseiskan luokalta on kolmasosa oppilaista sairaana, siis kymmenkunta. Ei vahvistuksia mutta kyllähän tuo lukukin kertoo.
Ysivitosen kaveri samalta luokalta on nöfnöf-epäilynä kipeänä.

Meidän pitäisi huomenna mennä hakemaan Ysivitoselle rokotus ja pähkäillään onko siitä vielä iloa. Kun vaikutus kuulemma alkaa vasta parin viikon päästä.
Pakko kai tässä on soittaa johonkin nöfnöf-neuvontaan, varmistua siitä ettei se rokottaminen ainakaan pahenna tilannetta jos tauti ehtii iskeä.
Ja jos joku ei vielä tiennyt, Ysivitonen saa rokotuksensa tässä vaiheessa siksi että sairastaa tyyppi ykkösen diabetesta, vsta 2003

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hakekaa pois vaan. Tässä fiksusti sikapiikistä (sorry pitkä linkki).
Kirsi


http://www.duodecimlehti.fi/web/guest/etusivu?p_p_id=dlehtihaku_view_article_WAR_dlehtihaku&p_p_action=1&p_p_state=maximized&p_p_mode=view&p_p_col_id=column1&p_p_col_count=1&_dlehtihaku_view_article_WAR_dlehtihaku__spage=/portlet_action/dlehtihakuartikkeli/viewarticle/action&_dlehtihaku_view_article_WAR_dlehtihaku_p_auth=Y&_dlehtihaku_view_article_WAR_dlehtihaku_tunnus=dlv00138

Reine kirjoitti...

Jep, Kirsi, omahoitaja vahvisti että ihan ookoo hakea. Huomenaamuna mennään omalle arvausasemalle

Anonyymi kirjoitti...

Itse olen vähän hermona; oma abityttöni kun kuuluu kanssa tuohon riskiryhmään (nimikkeellä krooniset neurologiset sairaudet). Hänelle kaikki streptokokit sun muut virukset voivat laukaista oman perussairauden rankankin pahenemisen: mutta kun on ollut tosiaan jo sen viikon täysikäinen, ei mulla ole asiaa hänen asioitaan enää hoidella ja kun toi "lapsi" on niin taivaanrannan maalari että...
Sovittiin ajoissa koulun terv. hoitajan kanssa että neiti saa sen rokotteen, kun tulee ton ryhmä kolmosen vuoro; tänä aamuna viimeiseksi muistutin tota kakrua ottamaan terkkariin yhteyttä.
kommenttina joo, joo, ei mua mikään vaivaa.
Hohhoijaa
Kirsi alias sweetmama

Reine kirjoitti...

Argh, olen yrittänyt koko aamun päästä läpi arvausasemalle, kun juolahti mieleen että voiko sinne noin vaan pamahtaa paikalle ottamaan lapselle rokotusta. Omahoitajan mielestä voi, mutta eipä olisi ensi kerta kun asema yllättäisi.
Arvatkaa pääseekö läpi...