sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Älkää kiinnittäkö huomiota, järjestelen vain päätäni tässä

Huomenna on kuudestoista päivä. Tarkoittaa sitä että pitää lähteä myyjäiskokoustamaan 17.15 Matteuksenkirkolle. Samalla pitää käydä kirjastossa joka onneksi on siinä vastapäätä.

Sitten on pakko, pakko, ihan pakko tehdä se lyriikkaessee, toimi pää tai ei, 18 pvä on viimeinen jättöpäivä.
Printteripaperia on syytä ostaa myös, vanhempainyhdistyksen jäsenkirje ja maksulaput lähtevät liikkeelle tästä residenssistä ensi viikon aikana. Puheenjohtaja oli siinä autuaassa uskossa että ne menivät jo viime viikolla...no, ylläri-pylläri, oltiin kipeinä ja taisivat olla sihteeri ja poikien lpk;n johtajakin, puuttuu kirjeen originaali ja poikien osoitteet.

Niin, ja se 02n arviointikeskustelu on sitten tiistaina. Tämän jälkeen menen Wilmasta katsomaan milloin se on 97llä. Ke-to, toivottavasti.

Ja jokunen käsikirjoitus- ja kehittelytukihakemus (eri projekteille) on tiedossa myös; onneksi ainakin toinen on sama kuin aikaisempi eli prujut on valmiina, budjetit, synopsikset sun muut.

Talo huutaa siivoavaa kättä ja mies näyttää uhkaavasti siltä että kaatuu ensi viikoksi potemaan petiin.
Eli talossa kuuluu printterin raksutusta, yskimistä, edestakaisin käyvän oven kolinaa ja todennäköisesti jokunen ruma sana ensi viikolla. Ehkä ehdin jopa blogata, mene ja tiedä.

Ei kommentteja: