torstai 19. marraskuuta 2009

Kuumeeton keuhkokuume?

Ysiseiska on viikon ollut terveen kirjoissa. Sairastui siis influenssaan ensimmäisenä meistä ja julistettiin terveeksi viime torstaina.
Ei siis kuumeile, ei yski, ei niistä. Mutta olo on edelleenkin väsähtänyt, aika ajoin sattuu vatsaan ja päähän ja välillä kuulemma hengittäminen "käy työstä"
Soitin lasten ja nuorten sairaalan polille ja kehottivat menemään huomenaamulla päivystykseen. Kyseessä voi kuulemma olla kuumeeton keuhkokuume. Siis influenssan jälkitautina. Lastenklinikka on kuulemma aivan tukossa, tuntikausien jonot, eli jos ei ole välitöntä hengenvaaraa, on syytä malttaa aamuun.
Meillä ei kukaan ole sairastanut kuumeetonta keuhkokuumetta. Eikä sitä kuumeellistakaan muut kuin esikoinen vuonna -85. Poika on väsynyt mutta meni esim. aamulla kouluun. Iltapäivät ja illat on viettänyt ihan vapaaehtoisesti sisällä, mitä nyt partiokokouksessa kävi.
Ahdistaa tällainen epämääräisyys. Veisin yksityiselle jos budjetti sallisi mutta kahdeksalla eurolla ei pääse edes näytille, saatikka mihinkään labraan tai kuviin. Seuraillaan tilannetta.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olis ehkä parasta ettei menis edes kouluun siis poika. Mun kaverilla oli kuumeeton keuhkokuume ja samoin miniällä ja kesti kuukauden parantua. Miniäkin joutu oleen töistä poissa kaksviikkoa.

Voi nimittäin pahentua jos rasittaa liikaa ihtiään. En yritä säikäytellä.

Pirre

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on ollut keskellä kesää lapsuudessa kuumeeton keuhkokuume ja kesti tosiaan sen kuukauden kana parantua, nyt toivon teille pikaista paranemista ja äireelle voimia *hal*

Kupla

Anonyymi kirjoitti...

No joo, siis kans eikä kana...

Kupla *koot kot*

Lippis kirjoitti...

Keuhkokuume tai ei, kuumeeton tai ei, mutta onhan tuo nyt selviö, että influenssan, sialla tai ilman, jälkeen on veto veks ku leikkiautosta. Toipuminen ei varmaankaan käy käden käänteessä? Vai onko lapset nopeampia toipumaan kuin aikuiset?

Reine kirjoitti...

Juu, Tipu, veto veks olin itsekin, nyt vasta alan olla tolkuissani. Lähinnä tuo rintakipu ja hengitys olivat syitä että patistivat poikaa tarkastukselle.
Toipuisivatko lapset nopeammin? Pikkuveli mennä sauhuaa jo ihan entiseen malliin kyllä. Mei bii mei bii not