keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Pokkarikilpailu

Nyt kun se on julkista niin voin sitä mainostaakin. Eli Kolmiokirjalla käynnistyy uusi pokkarisarja ja se alkaa pokkarikilpailuna. Teemana on rikos ja rakkaus ja kirjoitusaikaa 30.10. asti.

Uudessa Reginassa on seikkaperäisempi mainos; palkinnot ovat 2000 euroa ykköselle, 1700 euroa kakkoselle ja 1300 euroa kolmoselle.Muitakin kuin palkittuja voidaan julkaista, niistä saa normaalin kirjoituspalkkion.

Jaa että aionko osallistua?

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mystiikkasarja aloitettiin samoin. Muistaakseni julkaistavia tekstejä kertyi seuraavaksi vuodeksi yhden kilpailun kautta.

Nähtäväksi jää julkaistaanko tätä sarjaa kauemmin kuin mystiikkaa?

Reine kirjoitti...

Anonyymi, luulen että se riippuu ihan tekstien tasosta. Olen lukenut muutamia tosi huolimattomasti kiireessä hutaistuja Kolmiopokkareita - saan siis vapaakappaleet - ja miettinyt miksi niitä on julkaistu. Mystiikka saattoi kompastua tuohon.

Anonyymi kirjoitti...

Eli, tärkeämpää kuin keksiä millaisia sarjoja julkaistaan, olisi keskittyä jo julkaistavien sarjojen tasoon.

Mistä luulet että johtuu ala-arvoisten Kolmiopokkareiden julkaisu?

Reine kirjoitti...

En osaa sanoa. Olisi ihan mukava tietää tuohon vastaus. Kiire? Pula teksteistä? Sovitun aikataulun pitäminen?

Arvauksesi on yhtä hyvä kuin omani.

kirsti kirjoitti...

Veikkaisin, että syynä on toimittajalle kertynyt liian suuri työtaakka yhdistyneenä kirjoituspalkkioiden pienuuteen. Toisin sanoen Kolmiokirjan maksamilla taksoilla pitää kirjoittaa todella ahkerasti, jolloin hyvä kirjoittaja tulee nopeasti ryöstöviljellyksi ja uupuu. Jos taksa olisi vähän parempi, ei tarvitsisi kirjoittaa liukuhihnalta. Toisaalta myös lehtien sisällä henkilökuntaa lienee koko ajan vähennetty. Ennen muinoin joka lehdellä oli oma päätoimittaja, nykyään sama ihminen hallinnoi isoa rypästä. Olettaisin että tämä näkyy painotuotteen laadussa.

Reine kirjoitti...

Kirsti, olet varmaan oikeilla jäljillä. Ymmärtääkseni sekin toimittaja joka minun pokkarini lukee ja niistä palautteen antaa on freelancer. Tuosta ryöstöviljelystä, se ehkäpä selittää sitten sen miksi jonkun kirjoittajan tekstien laatu muuttuu matkan varrella. Ei jaksa enää välittää.
Minä en pidä itseäni kelpoisena sanomaan mikä pokkari on hyvä ja mikä huono, mutta huolimattomuuden huomaa kyllä, dialogi jää sutaistuksi ja matkan varrella faktatkin heittävät häränpyllyä. Itsellä ainakin on heti 30000 sanan pläjäyksen jälkeen lähes totaalinen tekstisokeus. Ehkäpä noita lukevia toimittajia pitäisi olla enemmän. Eikä se lisä liksakaan ainakaan haittaisi!

Anonyymi kirjoitti...

Miten työ laskette nuo tekstien määrät? Se on minnuu ain ihmetyttänt?

Toinen vaikii asja on se ko on myös näit joil tää kaamia lukihäiriijö. Kuis hyö nää virhehet huomoo? Mie en ainakkaa ko vast 5-6 viikon piästä uuvellee lujettuna ja sitteki viä jiäp niit omituisii juttusii niiko aa:t saattaavatten ollaki ää:t.

Mie seppoon kuiteski kaikkii jot yrittäävät jot heille peekkuva piän.

Pirre

Anonyymi kirjoitti...

Tuo pokkarikilpailu kiinnostaisi allekirjoittanutta, kun aihekin on kerrankin mielenkiintoinen - rakkauden päälle rikosta eli mun lempparia.
Mutta MISSÄ REGINASSA OHJEET? En löytänyt heinäkuun numerosta ja seuraava ilmestyy kuulemma 1.8. eli löytyykö nuo osallistumisohjeet siitä,

kyselee Kirsi