torstai 23. heinäkuuta 2009

Levähdys

Irtioton päivä. Nautiskelen aamulla hyvästä kirjasta (Donna Tartt, Jumalat juhlivat öisin, noin giljoonas kerta mutta aina jaksaa).

Jääkaapin oveen on sitten magneetilla kiinnitetty netistä ostetut ja omalla printterillä printatut iltapäiväohjelmavoucherit. Kaksi lippua Tennariin katsomaan Harry Potteria ja puoliveristä prinssiä. Minä ja Ysiseiska. Siskot kyllä varoittelivat että on se aika kamala lopussa ja ne inferi-otukset öklöttäviä. No, odotan silti mielenkiinnolla.
Eilen veti ihan hirveästi pokkarin pariin. Hillitsin itseni silti. Kun nyt kerran on aikaa ottaa välimatkaa niin otetaan. Katsotaan uusin silmin ensi viikolla.

Mies jonottaa Elisan vikapalveluun. Saunavisio vaihtui Elisaviihteeksi ja bonuksena piti tulla ilmaisia maksukanavia kolmeksi kuukaudeksi. Mies haki, eivät toimineet heikon signaalin takia. Tänään tuli tekstari joka kertoi että nyt toimii. Vaan kun ei.
Vaikuttaa siltä että verkko-operaattoreiden vikapalvelut alkavat olla jotain samaa kuin kehä ykkösen ruuhkat - sellaista minkä ihmiset rinnastavat pikku hiljaa jo väistämättömäksi, asiaksi jolle ei (muka) voi mitään. Jonotusaika 21 minuuttia - no, sellaista se nyt vain on minkäs teet.
Ei niin että minulla siihen reseptiä olisi, mutta en minä silti usko etteivät nuo olisi ratkaistavissa.

Ei kommentteja: