perjantai 10. heinäkuuta 2009

Lobotomia

Ikivanhan blondivitsin mukaan kyseessä on tekoäly jos blondi värjää hiuksensa tummaksi.

Minä kyllästyin kaikkeen mahdolliseen tummaan tekoväriin päässäni ja nyt siinä on värinpoisto.

Lobotomia?

EDIT Jälkeen Huuhtelun: Tykkään lopputuloksesta.

Hetken pelkäsin että siitä tulisi Billy Idol With Boobs, mutta eipä sentään. Vaaleaa, kullanpunaista, tuleentunutta viljapeltoa. Sävyjä ja kirkkautta. Vähän tummempaa sivuilla mutta sekin sopii siihen.
Fiksu - ja rahakas - menisi tietysti kampaajalle mutta vaikka palkkio pokkarista ja kolmesta novellista katkaisi tämän, hm, taloudellisesti haasteellisen kauden, päädyin silti kotoiseen värinpoistoon. Ja jos kyllästyn, on kassissa mahdollisuus ruskeaan, mustaan, sinimustaan, purppuraiseen ja kastanjanpunaiseen. Se hyvä puoli on lyhyissä hiuksissa että värit riittävät useampaan käsittelyyn. Kunhan niitä ei sekoita. Tätä värinpoistoakin jäi niin paljon että jos tosiaan haluan sen Billy Idol lookin..

En sentään.

2 kommenttia:

isopeikko kirjoitti...

Melkein kuin kettu :)

Lippis kirjoitti...

Tässä on virallista tekstiä aiheesta. En tiedä onko ennakkopäätöksenomainen vai muuten sinun hyödynnettäväksesi sopiva, mutta be my guest, as usual:

http://217.71.145.20/TRIPviewer/show.asp?tunniste=eoah+275/2004&base=ereoapaa&f=WORD&kieli=su&ylapalkki=eoaratk/eoartripview&palvelin=www.eduskunta.fi&triptemp=eoa