torstai 2. heinäkuuta 2009

Ainakin se meni perille!

Kässäri meinaan. Tuli Gummerukselta viesti että on otettu vastaan ja juttua hoitaa kustannustoimittaja se ja se; käsittelyaika 2-4 kk ja don´t call us, we call you..

Saas nähdä miten ämmän käy. Todennäköisyys puhuu hylsyn puolesta mutta jos näin on käydäkseen, toivon että tulee kommenttien kera eikä vain sitä "ei sovi kustannusohjelmaan" -toteamusta.

Ja jos vastoin todennäköisyyttä tuleekin jees...no, palataan sitten siihen.

Helle hellii vielä hetken täällä Helsingissä. Vietin pari tuntia keskikaupungilla Alohomoran kanssa, tultiin vähän tutummiksi ja mukavaa oli. Timanttipokkari kutsuu mutta toisaalta fyysinen väsymys on nyt sitä lajia että ehkä lykkään suosiolla huomiseen. Etenkin kun nyt olisi luettavaa. Sain hirmuisen jonotuksen jälkeen näppeihini Stieg Larssonin trilogian kolmosen eli Pilvilinnan joka romahti.

Jos vaikka sen kimppuun loppuillaksi, mies lupasi huolehtia iltaruuasta...

5 kommenttia:

isopeikko kirjoitti...

Jännät paikat, pysytköhän nahoissasi sen 2-4 kuukautta :)

Anksu kirjoitti...

Anksu peukuttaa!!!

Anonyymi kirjoitti...

Lykkyä! Ja jos sanovat kiitos ei, kysyt muualta. Tarjosihan Rowlingkin Pottereitaan usiammalle ;) (mieti, miltä niistä tuntuu jotka sen hylkäsivät!)
Kirsi

marjaisa kirjoitti...

Onnea vaan ja lykkyä tukö myös Marjaisalta!

Anonyymi kirjoitti...

Tutkailin sivujasi lähemmin. Ja lisäsin suosikkeihini. En vieraile jatkuvasti, mutta tervetuloa vastavierailulle! T:Kosmoskyna