tiistai 21. heinäkuuta 2009

Onkohan mulla ADD?

Googletin äsken sanoilla "vaikeus tehdä tehtävä loppuun" "loppuun saattamisen vaikeus" jne. Törmäsin koko ajan tarkkaavaisuushäiriöihin.
Tälläkin hetkellä käsityökassissa on kolme lapasparia, joista kaikista puuttuu peukut. Niin, ja lankoja ei ole päätelty.
Aikoinaan keskeytin lukion niinkin myöhään kuin tokan luokan kevään alussa. Pari yritystä ammatilliseen opiskeluun on niinikään loppunut melkein valmistuneina. Entä onko joskus tullut mieleen saattaa nämä opinnot loppuun, kun on niin pienestä kii? Ei.
Ja miksi juuri tänään pähkäilen loppuun saattamisen vaikeutta? Siksi että menossa on luku kymmenen, päätösluku enkä saa yhtikäs mitään aikaiseksi.
Mieluiten menisin yläkertaan ja katsoisin jotain scream-tyyppistä mutta kun on lapsetkin kotona niin ei voi...

EDIT:jäin funtsimaan tuota juttua, totaalista tympääntymistäni tarinani maailmaan. Tämä on nopein kokoon saattamani pokkari. Huomenna tulee kaksi viikkoa aloituksesta. Olen siis hidas, hissuksinen kirjoittaja jostain näkökulmasta.
Mutta fiilis on henkisesti sama kuin itsellä oli silloin kun on melkein 40 raskausviikkoa takana. Voi perkele, että olen kyllästynyt tähän mahaan, tähän närästykseen, pissallaravaamiseen öisin, jatkuvaan hikoiluun, SYNTYIS JO!
Aika monesta olen Anna Wahlgrenin kanssa eri linjoilla, mutta tuosta tympäännyksestä hän puhui hyvin. Lapsen pitää syntyä, joten on tarkoituksenmukaista että äiti ei halua olla loputtomiin raskaana. Taitaa olla tekstipläjäyksen synnyttämisessä samaa tuskaa.

3 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Heh, pohdit adhd:ta ja samassa postauksessa toteat saattaneesi parissa viikossa pokkarin loppuun - eiköhän noi kumoa toinen toisensa :-D.

Mä veikkaan, että aika monesta keskivertotyypistä löytyy adhd-piirteitä, enemmänkin kritisoisin luterilaista meininkiä hyvyydestä ja kaksinaamaista kulttuuriamme, vrt. 8-16 päivärutiinit on ainoat oikeat, aikaisista aamuista täytyy nauttia ja niin edelleen...

Asiasta toiseen, onkohan tämä sulle tuttu blogi: hulkkoheiskanen.blogspot.com
(Muistat ehkä Johannan listoilta? En tiedä oletteko tavanneet?)

Johanna kirjoitti...

Sori siis ADD. Ja tuosta unohtui oleellinen "melkein" sana, eli "melkein loppuun".

Reine kirjoitti...

Heh, Johanna, tuossa on pointtinsa, joo. Laiska töitään lukee,mutta olisikon pikkuisen kuormittanut männäviikkoja.
Kurkkasin hulkkoheiskasen ja laitoin suosikkeihin, haluan palata ajan kanssa, vaikutti mielenkiintoiselta.