perjantai 10. huhtikuuta 2009

Herranen aika!

Amfetamiiniako se mulle määräsi?

Otin siis eilen puolikkaan, tänään yhden tyroksiinin.

Lienee sitten korvien välissä tieto että tuon pitäisi lisätä virtaa - perhe sai erinomaisen slow food - päivällisen, kämppä kiiltää ja pokkariakin on syntynyt kiitettävä määrä.Tarinan lapset alkavat muuttua vähän freakyiksi, tai ainakin yksi niistä, Joonatan..täytyy näköjään taas vetää itsensä raameihin.. en kirjoita horroria vaan ROMANTIIKKAA!

Mutta siis jaksuja on vaikka mihin - jo nyt. Kuin olisi lopultakin nukkunut tarpeekseen ja herännyt virkeänä. Neljän lyijypuntin (raajat) tilalla on, no, lähestulkoon siivet. Ja pää toimii, niin kuin likainen huopa olisi vedetty ymmärryksen ja itsen väliltä. Halleluja!

Ja ennen kuin joku ryntää varottamaan niin joo, seuraan verenpainetta ja pulssia kun kerran laitteet on. En aio sauhuta kahta päivää ja kuolla sitten sydäriin.

Kiitos kaikille niille jotka patistivat mua lääkäriin!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Halleluijjaa miunki pualest. Mikä voimakkuus siul siin liäkkeessä on? Miul niiko viä hakusessa vähä mut onki voimakkuus 2 lasten tapua eli 50 mikrojotain. Pitäs viel nostaa
mut pitäs kans männä siihe verkokkeeseen.

Hah,olen jo viikon sinne yrittänt vaa yrityst se on.

Mulla polovet yhä kiljuu mut uotellaa jos nekkii alakas kiittelöö.

Minniiä miul hiukka opetti tätäs lokin laittoo jot katotaa onko siit appuu.

Pirre

Arjaanneli kirjoitti...

Great! Piilo-piriähän niissä on tietty.Luitko sen pienellä räntätyn läpyskän? :)
Sitten kun teillä on sukatkin mankeloitu, mulla ois hommia. Muutan kohta....

ღ Crystal kirjoitti...

Aah, minä vaan valvon valvomistan. Haluaisin nukkua ja ottaa lunkisti mutta ei väkisinkään :(

Reine kirjoitti...

Pirre, nollapilkkuyksi milligrammaa. Pumppu näyttää pysyvän kurissa 2,5 mgllä beetasalpaajaa tyroksiinin kaverina. Tai ainakin nyt vaikuttaa siltä. Mansettimittari on ahkerassa käytössä ja se näyttää pulssinkin. Leposyke on about 60-64 tällä palapelillä. Olo hyvä, taidan jatkaa

Arja-Anneli, palataan asiaan. Nyt on vaan kiire kun ei ole sitä sukkamankelia vielä mutta äkkiäkös minä sellaisen pykään...

Chrystal, toivottavasti uni tuli jossain vaiheessa. Väkisin ei kannata yrittää

Lippis kirjoitti...

Hienoa, että käy ja kukkuu.

Puhuin aikanaan mun työhuonetoverin kanssa, joka kertoi sairastaneensa tyreoidiitin tietämättään influenssan jälkitautina. Se sitten aiheutti kilpirauhasen vajaatoimintaa.

Ihmettelin myös yhdelle lekurille tekstejä purkaessani, että mistä johtuu kun vähän joka toisella on nykyään Thyroxin-lääkitys ja vajaatoimintaa. Lekuri selitti, että ennen viitearvo oli <10, nykyään viitearvo on muistaakseni <3, ja sen ylittävät arvot tutkitaan. Nykyiset mittausmenetelmät ovat tarkempia..

P.S.

Oletko harkinnut tunnisteiden laittoa postauksiisi? Voisi helpommin hakea aiheen mukaan kun tekee arkeologisia kaivauksia..

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa,että auttoi! Mulla todettiin kilpirauhasen vajaatoiminta liki 20 vuotta sitten. Silti en syksyllä osannut yhdistää vetämättömyyttäni taas kerran heikentyneeseen tuotantoon.Olo koheni hetkessä,kun annostusta nostettiin!

Vielää virtaa-terveisin Tiina