torstai 9. huhtikuuta 2009

Blogger-ekspertit - apua!

Tuota, jos haluan lisätä videon blogiini, pitääkö sen olla tallennettuna koneelleni vai voiko sen vain kopsata netistä?

EDIT pitkäperjantai: Nappasin tuon Slightly mad - jutun nyt sitten kuitenkin pois. Piti vaan kokeilla, onnistuuko. Tulos kyseenalainen, jos kerran sotki jonkun lukunäkymät.

Ja kun kappale oli niin ehdottoman terapeuttinen. Vähän niin kuin Stingin Spread a little happiness - mulle muuten selvisi vasta hiljattain että se on jonkun yyberkarsean leffan soundtrackilta, (tyyliin Kubrickin Kellopeliappelsiini). No, ei se kappaletta pilaa.

Celia, näyttääkö nyt normaalilta?

7 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Netistä, esim youtubesta, videon vieressä on embed-koodi, pääset valitsemaan videon koon embed-koodin vieressä olevasta tähdestä, samoin voit valita reunusten värit, jos haluat reunuksen. Kun olet valinnut haluamasi koon, kopioit sen embed-koodin, menet bloggeriin kirjoitusosioon, valitset kirjoitusosion oikeasta yläkulmasta "muokkaa html-koodia"-kohda, peistaat kopioimasi koodin siihen, valitset "luo" ja kirjoitat tavalliseen tapaan.

Eli ei, ei tarvitse tallentaa mitään omaan tietokoneeseen.

Reine kirjoitti...

Eli siis ei sen kummempaa kuin vuodatuksen puolella? Kiitos, Susu!

Puhuri kirjoitti...

Kiitti ohjeista, minunkin puolesta! Taas opin jotain uutta.

Celia kirjoitti...

Tuo YouTuubiko nyt venäytti tekstit laidasta laitaan vai vaihdoitko sivupohjaa?

Reine kirjoitti...

Celia, mulle näkyy ihan normaalisti tämä blogi...en ole ainakaan tarkoituksella tehnyt mitään temppuja tälle. Juutuubikin näkyy sellaisena kilttinä korttipakan kokoisena laatikkona.

Onko jollain toisella jotenkin hassu näkymä tähän blogiin?

Celia kirjoitti...

Kommenttiasennossa blogisi näyttää ihan normaalilta. Palstoja on kaksi, niin kuin pitääkin, ja kirjoitusosan rivit ovat tavallisen mittaisia.

Kun lähden tästä asennosta blogissasi yleisnäkymään, kirjoituksen tekstit näkyvät ihan mahdottoman pienellä fontilla ja rivit leviävät näyttöpäätteen reunasta reunaan. Marginaalissa oleva aines, esim. blogirulla painuu jonnekin kirjoitustan alapuolelle.
Samoin sinulla on jokin koodi blogissasi ylimmäisenä. Hetki vain, niin otan blogisi auki toiselle sivulle ja kopioin sen sinulle:

"Että tämmöistä
object width="425" height="344">"

sitten näkyy juutuubi-kuva viivoilla erotettuna ja seuraavassa postauksessa teksti onkin jo reunasta reunaan. Jokainen postaus erottuu hennolla harmaalla viivalla toisistaan.

Celia kirjoitti...

Nyt näyttää hyvältä. :)