torstai 2. huhtikuuta 2009

Miksi

...herään joka julmetun aamu painajaisiin aikaisemmista työpaikoistani???? Siis vuosilta viitta ja tikari mutta paikat ovat muuttuneet ihme Oy Absurdistan Ab-tyylisiksi

Olo ei tunnu hyvältä sen jälkeen.

Skannaus tulossa, Satu.

4 kommenttia:

Celia kirjoitti...

Samma här! Luulen, että alitajunta tekee tiliä menneisyyden kanssa. Unista saa muuten hyvää kirjoittamismateriaalia ;D

Anonyymi kirjoitti...

Hah! Mieti mie uon unissain viä koulussa ja vähintäänkin myöhästyn jos en muuten oo vaik läksysii tehnä.

Toinen inhottava uni on jot mie uon eläkkeellä ja käynki salaa vielä töissä ja pelkään jot veroviranomainen huomaa sen:)

Jossakin on sulla vissiin jokin ongelmajuttu jota yrität nyt ratkoa unissasi. Siis ehkä liittyen johonkin noista työpaikoistasi. Tai mielesi luulee jot ongelma.

Oon sit lukenna Pimeyden morsiammen. Kyl mie vaa ihmettelen sun mielikuvitustas. Ihme jot et oo aikaisemmin alkanut kirjottaa.

Terkkusii Pirre

Reine kirjoitti...

Joo, Celia, unimaisemia olen usein hyödyntänyt kirjoituksissakin.
Mm Pimeyden morsiamessa - kiitos Pirre kiitoksista. Olenhan minä kirjoittanut "pöytälaatikkoon" pienen ikäni mutta murhannut hirveällä itsekritiikillä joka jutun melkein synnytyspöydälle.

Aika rankkaa on tuo kolme päivää töissä kun siihen pitää mahduttaa viiden päivän hommat. Se kai noissa unissakin kummittelee. Huomenna vapaapäivä - olisikohan vapaayökin painajaisista.

Johanna Manner-Kivipuro kirjoitti...

Veikkaisin lääkeyhdistelmiä pahimpien painajaisten aiheuttajaksi... :) Seronil ja beetat taitavat meinaan molemmat aiheuttaa moisia, saati sitten yhdessä!