keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Uskomatonta mutta totta

Ollaan arki-iltana kahdestaan kotona. Ysiseiskan koululla on Spelit, Koulun Vanhempainyhdistyksen järkkäämä leikkitapahtuma. Ja kaikki kolme painelivat illaksi sinne, Nollakakkonen isosiskon ja tämän kaverin hellässä huomassa.

Ihan mukava huilausilta. Eilinen oli taas niin matalakiitoa kun painelin tukka putkella töistä vapaaehtoistöihin alias partiovanhempien kokoukseen. Välietappi kotona jossa rustasin kasaan kassatilanne-raportin ja sitten palaveeraamaan. Ja kuinkas muuten, VarTyn ihana lippukunnanjohtaja sai taas minut puhutuksi ympäri eli sunnuntaina olen laastaroimassa polvia paraatin ensiapupisteessä Senaatintorilla (luullakseni siellä). Kuulemma kaikki laastaria isommat jutut menevät ammattilaisten hoidettavaksi joten olen vain käsiparina. Kokemus sekin.

Tänään ei energiaa riitä fiktiolle, enempää kuin faktiollekaan (=se cv-proggis) tyydyn siis neulomaan röyhelöhuivia (niistä Hakaniemen hallin langoista, Pirre) ja katsomaan nelosen tositeeveetarjontaa. Pudotellaan poikamiestyttöjä, pudotellaan aussimallikokelaita. Kas kun ei vielä Battle Royalea iltaleffaksi.

Viikonloppuna rrryhdistäydyn...

Ei kommentteja: