maanantai 27. huhtikuuta 2009

Lupaus kesästä

Miten voikin yhtäkkiä olla niin lämmintä että farkkutakki teepaidan päällä on liikaa?

Aamupäivä kului naamiaisviittaa tuhertaessa - siitä OLISI saanut paljon hienomman jos olisi ollut terävät sakset käytössä. Mutta mikäli meillä on saksenterotin, niin minä en tiedä missä. Ja voin kertoa että jos jollain on ongelmia liian seesteisestä olotilasta niin suosittelen loimusametin leikkaamista tylsillä saksilla - käyrä nousee taatusti!

No, masterilla saa ja hevosella pääsee, muut releet löytyivät kaupasta - naamio, kiinnikkeet und so weiter. Ja se lahjakin. Ja huh helpotusta, säähän sopivat vierailu-chinot olivat sopivan kokoiset; kasvunvaraa niissä ei ole yhtään mutta ei liioin ole jääneet lyhyiksikään.
Perhe on levällään ympäri kaupunkia, Nollakakkonen lähti siis eskarikaverin seitsenvuotispäiville, isoveli pomppii kaverin jättitrampalla parin kilsan päässä ja isosiskolla on vuoden viimeiset, tai tokavikat breikki- ja street-tunnit tänään. .

Komento takaisin, Ysiseiska kotiutui trampalta ja toi minulle valkovuokkoja! Miten hän aina muistaakin..sniff...ekat kevään valkovuokot ovat tulleet Ysiseiskalta noin vuodesta 2000 alkaen. Silloin taisin saada pelkkiä kukintoja mutta varsiin on pituutta tullut sitä mukaan kun kukkien poimijaankin.

Hiukan päivän lämpö jomottaa päässä ja kannetut kauppakassit käsivarsissa. Vaan ei auta, pitäisi tahkota tekstiä.

Ei kommentteja: