keskiviikko 15. huhtikuuta 2009

Tauti kaatoi ämmän kumoon

4.30 aamulla, yläkerran sohvalla yskivänä ja naamasärkyisenä tajusin että tämä työpäivä jää nyt välistä ja sen tilalle astuu lääkärireissu klo 14 (buukkasin ajan netistä). Flunssa ei saanut mua kiinni koko talvena mutta yllätti näin kevään kynnyksellä ja on tainnut tapansa mukaan painua poskionteloihin. Siihen malliin jomottaa otsalohko ja nenänsivut. Harvoin kipeänä mutta sitä perusteellisemmin sitten. Niinhän se menee.

No, siihen samalle sohvalle käy tieni odottamaan iltapäivää. Kirja (Donna Tartt, the Secret history)ja kuppikeitto seurana.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Parane, parane, itten, titten, jos et parane tänään, niin huomenna sitten! terv. Alohomora

Anonyymi kirjoitti...

Vinkki (eikä tarkoita, että nykykirjoittamisessasi olisi mitään vikaa, vaan tämä on lisämahdollisuus =):
http://www.hs.fi/kulttuuri/artikkeli/Avain-kustantamo+alkaa+kouluttaa+kirjoittajia/1135245183738

Reine kirjoitti...

Alohomoralle kiitos paranemisloitsusta ja anonyymille linkistä - Avaimen sivuilla oli ihan mielenkiintoisia yksityiskohtia tuosta heidän koulutustarjonnastaan. Laitoin muistiin.

Anksu kirjoitti...

Paranemista <3

t. Anksu

Lippis kirjoitti...

Ajattele asiaa positiivisesti: Ei sitä terveyttä usein osaa arvostaa ennen kuin välillä on uppokumossa, ja flunssa on kuitenkin, vaikka paskamainen onkin, yleensä aika viaton ja parannettavissa oleva.

Äläkä jumaliste edes ajattele, että tässä jotenkin verrattais sua ja mua, vaan sairasta ja tervettä ja loppukaneetti oli lohduttamaan, että ei se kauaa kestä. Hoidettuna viikon, hoitamattomana seitsemän päivää.

Ryömi takaisin vällyihin ja hikoile sairaus hitoille..

Anonyymi kirjoitti...

Parane pian!
Piiu

Celia kirjoitti...

Pikaista paranemista!