torstai 9. huhtikuuta 2009

We are the champions!

Mulla asuu kotona kaksi poikaa joista on valtava apu pääsiäisen megaostoksia tehtäessä. Prismaan mentiin ja bussilla tultiin takas, loppumatka taivallettiin metsäreittiä kantamuksien kanssa. Hiki tuli mutta hyvä mieli myös.

Koska tänään tuli Kolmio-tili, ja aika hyvä sellainen, palkitsin itseni lopultakin Sillä, eli Queen-singstarilla (Marjut, miten olisi Freddie-lauluilta lähiaikoina, hyvällä ruualla ja punaviinillä höystettynä? Meillä tai teillä, miten vaan?).

Kokeilin...hmm...haastava. Another one bites the dust on äänialaltaan sopiva mutta kielihän siinä meinaa mennä solmuun sanojen kanssa. Under pressuresta tuli sentään Rising Star-status - ihme ja kumma, mutta ne di-da-dii-daa-duutkin kulkivat moitteettomasti! Bohemian Rhapsody...no riittääkö jos sanon että Nollakakkonen kysyi "koska tää loppuu?" :D. Mutta kyllä se siitä. Harjoittelen yksin ollessa, hyvää terapiaa.

Mitäs muuta ostettiin - ruokaa, hanskoja pojille, pitkät kalsarit pojille, Ysivitosen kaipaamaa hoitoainetta, pääsiäismunia, viimeisin Aku Ankan mini-taskari..

Jospa siirtyisin sanasorvin ääreen ja tahkoaisin tekstiä jotta homma pyörii ensi kuussakin - eikun siis kesäkuussa..

Ei kommentteja: