lauantai 14. helmikuuta 2009

Ystävänpäivää

Hyvää ystävänpäivää ihan kaikille lukijoilleni!

Käytiin Cafe Fasterissa leivoskahveilla Nollakakkosen ja miehen kanssa. Mies sitten suunnisti taekwondosalille Ysiseiskaa hakemaan ja minä ja 02 vaateostoksille. Pojat saivat farkut ja sormikkaat, Nollakakkonen lisäksi hupparin ja vyön. Itselleni ostin topin ja kevätsaapikkaat.

Olisi tekemistä. Sanoja toisen perään, päivän annos parisen tuhatta. Tavaraa ulos talosta - ah, mikä nautinto se onkaan. Koti huokaa helpotuksesta kun pääsee roinasta eroon.

Mies on tunnelmoimassa venemessuilla. Minä hörpin hirveää vihreää myrkkyä (ED Green Light) ja mietin laiskahkosti että mitä meille lounaaksi. Pojille munakkaat tai lämpimät juustoleivät - itselle olisi kasviskeittoa jääkaapissa. Mies tekee illalla broiskusta omaa spesiaaliaan joten lounaalla tyydytään tähteisiin tänään.

Tämän päivän toiveet koskevat ihan simppelisti materiaa. Kun tulisi rahakeiju ja tiputtaisi, ei vähempää kuin 12 tonnia käteen. Ai mistä moinen summa.?Voisin näyttää kirurginveistä rynnäsvarustukselleni. Mutta en ala mouruta taas tästä riesasta vaan painun pokkarin kimppuun. Olkoon rynnäsvarustus - mulla on silti uusi nätti musta perhostoppi ja mokkasaapikkaat. Materiaa, materiaa. Ja häpeämätöntä iloa siitä.

2 kommenttia:

Celia kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää, Reine. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ystävänpäivää sinnekkin........

Pirre