perjantai 6. helmikuuta 2009

Poikkeustilaperjantai

Ei pyjamapäivää. Nollakakkonen syö tuolla aamupalaa ja lähtee eskariin. Äiti pistää hihat heilumaan iltaa varten. Siivousta, leipomista. Illalla kihlajaiset jota tässä tapauksessa myös vanhempainillaksi kutsuttakoon. Eli kihlaparin biologiset vanhemmat nykyisine elämänkumppaneineen (paitsi Kasikolmosen isä sinkkustatuksella) tulevat meille kilistämään kuoharia ja ihmettelemään miten näillä nuorilla ihmisillä on rohkeutta yrittää tämän esimerkin keskellä.

Mielen täyttää ilo johon sekoittuu pieni surun pisara, kauniin Nora Bahtian kuolema kolahti. Pakkaseenko tyttö on paleltunut? Miksi vasta nyt löydettiin vaikka ihan katoamispaikan vieressä oli ollut koko ajan.

Tekemistä olisi muutakin, puhtaanpyykin kasa on kivunut olkapääni tasalle huutamaan käsittelyä. Ja toukokuun mystiikka odottaa edelleen alkusanojaan. Yhdeksälle luvulle olen tehnyt jo rungon, mutta mitään ei ole vielä Wordissa.

Työviikko oli mielenkiintoinen, paikka antaa potkua myös kirjoittamiselle, monessa suhteessa. Valitettavasti tässä kaikki mitä voin siitä asiasta kertoa tässä vaiheessa. Vaikka inhoankin sitä että joku sanoo aa voimatta sanoa bee, niin joudun nyt itse tekemään niin.

Mutta nyt on aika lähteä viemään Herra02 esiopetusta nauttimaan. Täytyy vähän raportoida koulukuulumisia (Ysiseiskan luokassa tapahtuu taaaaaas!) viikonlopun aikana jos hötinältä ehdin.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi, oikein herttaisia kihlajaisia koko porukalle! Vastaan tuohon haasteeseen kunhan jaksan, ei oikein irtoa nyt, kun on ollut jälleen kerran vähän ongelmia vitosluokkalaisen kaveriasioissa - itse asiassa tilanne on päässyt aika pahaksi, ja vihdoinkin ope ja reksi ja oppilashuolto ryhtyvät tositoimiin ja tilanne toivottavasti rauhoittuu. Luoja että tämä vanhempana olo (lapsena olosta nyt puhumattakaan) on välillä vaikeaa. Viikonloppua, t. Alohomora

Anonyymi kirjoitti...

Hitsi jot huijasit minnuu hehe** mie jo nuapurille ehin kehhuu jot ei tuu ennää kellonsiirtoja enneko tajuusin jutun jujun....

Ja sit pistit pahan oon yrittäny tehä siust jo
kapeliimestarii, filmitähtee ja ties vaikka
mitä mut en oo saanna blokkii asti..... jot mietittää jos jottain kuiteski syntys...

Reine kirjoitti...

Alohomora, hyvin meni juhlat, tutuiksi tulivat ihmiset ja tarjoomuksetkin riittivät vaikka hyvin kelpasivat.

Pirrelö, kirjoitin pitkät pätkät sulle kommenttia siihen ihan pihalla -kirjoitukseen, työkoneelta aamukahvin aikaan, ja meni se mukamas läpikin. Mutta ei näkynyt kommenttilaatikossa sitten kuitenkaan.

Siis vastasin siihen miten saa niitä blogiluetteloja sun muita perustettua. Mutta jonnekin bittiavaruuteen se vastaus sitten katosi...