tiistai 17. helmikuuta 2009

lastenteeveetä

Työpäivä pikkuisen venähti. Oli lastenohjelman pilottijakson kuvaukset ja piti värvätä lapsiyleisöä. Ensimmäiset värvätyt olivat meidän Ysiseiska ja Nollakakkonen. Ohjelman tuottaja soitteli aikansa epätoivoisena todeten kaikkien olevan lomilla, kunnes sitten älysivät laittaa paikalliselle radioasemalle mainoksen jossa etsittiin lapsia kuvaukseen jäätelötarjoilupalkalla -kymmenessä minuutissa porukka oli kasassa.

Ihan hauska kokemus ja pojatkin tykkäsivät. Minun on vaikea kuvitella että siitä kakofoniasta tulisi lasten satutuokio mutta kuulemma kyllä. Ysiseiska esitti kyllä Viidesluokkalaisten Suojelusenkelille toivomuksen ettei yksikään hänen luokkakavereistaan bongaa häntä satutuokion yleisönä. Nollakakkonen on riittävän pieni ollakseen ajattelematta Mainettaan ja nautti tarinankerronnasta täysin siemauksin. Kuin myös jäätelöstä ja kierroksesta ääni- ja kuvatarkkaamossa sekä filmihallissa. Huuman lavasteissa oli kiva juoksennella.

Itse siunasin kahta lounaria lompakossani - haettiin pizzat iltaruuaksi. Huomenna teen sen lupaamani lyhyen päivän, tänään venähti kuuteen. Työaikaa voidaan varmaan laskea ainakin viiteen. Eli kymmenkunta tuntia tehokasta työaikaa tuli tahkottua tänään. Pokkarille ei taida jäädä mehuja. Pää ei toimi...

Ei kommentteja: