torstai 2. syyskuuta 2010

Juhlailta

Kotiuduin Gummeruksen syyskauden avajaisista. Hyvää ruokaa, hyvää viiniä ja ennen kaikkea hyvää seuraa (Welhottarelle kiitos keskustelusta, tutustumisesta ja no niin, tunnustetaan sekin, huolenpidosta loppuillasta kun viini kihahti hiukan rajuhkosti päähän).

En tiedä miten blogini asetukset ovat tällä hetkellä. Yritin jossain vaiheessa sulkea koko hötiskön, mutta kommentointi tuntuu sujuvan. Ja sehän sopii. Jos ketä ei miellytä, olkoon lukematta. Olen väsynyt pyytämään anteeksi sitä mikä olen ja miten asioihin suhtaudun. Toisten yksityisyyttä pitää toki kunnioittaa, sen myönnän. Mutta anteeksi en rupea pyytelemään, en keneltäkään.

Viikonlopuksi ei pitäisi olla tiedossa Ohjattua Toimintaa. Kirjoittamiselle siis pyhitettäköö kahden päivän vapaa

2 kommenttia:

Kirstikka kirjoitti...

Heips!
Älä nyt ihmeessä sulje blogiasi.Älä kommentoi sellasiin kommentteihin joihin et halua.Sulla on valinnan vaihtoehto käytössä.Sä saat kirjoittaa just niistä asioista,mitkä on sulle sopivia.Blogihan on sinua varten eikä sinä blogia varten.Aina löytyy pilkun viilaajia ja muita ällötyksiä-eikä ne keskustelut yleensä johda edes mihinkään.Elä sinä ihan sun omalla hyvällä tyylillä ja jätä kommentit sivuun.
Mukavaa vkloppua!T.Kirstikka

Polga kirjoitti...

Sano niille peräänhuutajille, että oli kuin lukisivat salaa päiväkirjaasi! Jos eivät kestä totuuksia, paras olla lukematta kokonaan. IMO.

Etkä sä nyt voi tätä lokia lopettaa, kun mä käyn täällä ja lunttaan myös suosikkilistan samalla! <3

Kitos, kitos, flikka - kivaa oli, hjuu ,D Kaikinpuolin *tsihih*. Etsin jo lisää kutsuja, josko saattajaa olisi enempikin tarvis?