keskiviikko 19. elokuuta 2009

Meidän tiskarista on tullut frigidi!

Disis-vasis-masiina kuumentaa veden enää haaleaksi ja aterimet joutuu pesemään käsin uudestaan. Argh! Just nyt en olisi kaivannut tällaista. Tai milloin sitä KAIPAISI, mutta harvinaisen paska tilanne että kone hajoaa nyt just!

Pojat menivät keskenään kouluun aamulla -hyvin meni matka - ja ovat viisi minuuttia sitten molemmat päässeet. Jännäänkin tässä miten kotimatka menee...

Viikonloppuna tiedossa hääpäiväreissu Tallinnaan with very dear friends..

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hääpäiväreissu Tallinnaan kuulostaa kadehdittavan hyvältä. Have fun! Alohomora

Anonyymi kirjoitti...

Mä alan vasta nyt tajuamaan suurperheyden ja kodinkoneiden yhteensopimattomuuden. Ihmettelin, kieltämättä aika kitkerään sävyyn, viime vuonna(ko se oli) liikkeessä kuinka UUSI tiskikone TILTTASI *nemitäänkestä*. Myyjä siinä hiukan haastatteli myöskin ihmetellen, kunnes tuli ääneen sanottua nää tosiasiat: muutaman vuoden vanha kone, käytetään noin kolme kertaa päivässä. Mitä minä vielä ihmettelen?? Se olisi kerta/pvä käytöllä kestänyt jo kymmenen vuotta... *nolonolo*.

Ihana toi googletusjuttu! Mun ekaluokkalaisella oli eilen kullannuppupäivä ja totesi mua killitellen että "miltäs äiti nyt tuntuu kun poikas on koululainen" :)

Hyvää reissua!! *myötäiloitsee tukka hulmuten*

Bubbeln