perjantai 21. elokuuta 2009

Lähtökuopissa

Päivä on mennyt pätkätyömahdollisuuksien kartoituksessa, uusia tuulia, ehkä, sillä suunnalla. Kirjoittaminen on ollut vähän onnahtelevaa, olen siinä viheliäisessä vaiheessa romanttista pokkaria joka tulee rakastumisen jälkeen ja ennen vastoinkäymisiä.
Tuossa kohtaa tyssähtää yleensä. Kun kyseessä on marraskuu, ei oikein joulujutuillakaan voi täyttää kuoppaa. Niin no, joulukuun alkupuolella voisi olla adventtia, itsenäisyyspäivää, Lucia-juhlaa, etenkin kun tarina sijoittuu ruotsinkieliseen kuntaan.
Luulen että tänään keskityn kuitenkin pakkauspuuhiin. Huomenna lähtee laiva klo 10.30 Länsisatamasta ja käynnistyy Vastuuttomuus2009 (HUOM! Nimi kuulostaa pahemmalta kuin on..).
Nuorimmaisen ensimmäinen kouluviikko on takana ja hyvin tuntuu luistavan koulunkäynti. Vähän tavallista äkäisempi on 02 ollut iltaisin mutta lasken sen uuden sulattelun tiliin.
Sai muuten ensimmäisen viikkorahansa tänään - 1 euro ekaluokkalaiselle - ja on nyt isonveljen kanssa tekemässä Sijoituksia lähi-Alepassa

9 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

HAUSKAA matkaa :). Heh, meillä tuntuu menevän yksiin Tallinnan matkat, me oltiin just viime viikonloppuna. Ollaan taidettu useamman kerran olla perättäisinä päivinä/viikonloppuina?

Puhuri kirjoitti...

Hauskaa ja rentouttavaa reissua! Vielä näyttää, että olis kesääkin jäljellä.

TIPILIININ SIRKUTUKSET kirjoitti...

Mukavata matkaa. Naattikaa, naattikaa pisemmän kaavan mukkaa.
On si jottain muisteltavvaa talavella.

*vilkutus* Pirre

Anonyymi kirjoitti...

Onko romantiikan kirjoittaminen vaikeaa? Miten keksit aina uuden tavan kertoa sama tarina? Pokkarithan ovat aika toistensa kaltaisia, vain nimet, ammatit ja tapahtuma ympäristö vaihtuu. On mies ja nainen ja rakastuminen ja etääntyminen ennen lopullista onnea. Mistä löydät mielenkiintoa kirjoittaa jos, kuten sanoit pokkari tuntuu tössähtävän aina samassa kohtaa paikoilleen?

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymiä huippuasiantuntemusta yllä... Montako pokkaria olet lukenut? Jos se kerran on noin helppoa ja kaavat ovat jo valmiina, että ala ihmeessä kirjoittaa pokkareita itse. Vai etkö keksi ainuttakaan uutta tapaa kertoa "samaa tarinaa". Voi harmi.

Anonyymi kirjoittaja

Reine kirjoitti...

Anonyymiä mielipiteiden vaihtoa. Ensimmäiselle anonyymille voisin sanoa että toinen anonyymi sanoi kaiken.
Ei muuta lisättävää kuin että tuo on sama kuin sanoisi että kaikki vastasyntyneet ovat toistensa näköisiä. Ne jotka noin sanovat ovat yleensä lapsettomia :)

Anonyymi kirjoitti...

Oletko sinä nimimerkki Sara Storm?

-utelias-

Reine kirjoitti...

Ei, en ole. Olen nimimerkki Virpi Anders :)

kivi kirjoitti...

Hauska kuulla, että reissunne oli noin onnistunut! Minullakin oli ihan okei - ei siis mennyt pokkarimateriaalin puolelle ;)

Niin, "Uteliaalle" tiedoksi, että Sara Stormilla ei ainakaan toistaiseksi ole omaa blogia (se on siis minun aliakseni).