torstai 6. elokuuta 2009

Kotiinpaluu

Kämppä tuoksuu savulta
Neulasia, hiekkaa ym. rahisee eteisen lattialla.
Pesukone pyörii...pyörii...pyörii
Poikien huoneessa on solmittu muovipussi jota en uskalla avata
Pesukone tuli lastattua voihkaisujen säestyksellä "ei oo totta" "MITÄ toi on" "onks toi VIELÄKIN märkä" jne.

Luulen että ainakin Piiu,Johanna ja Alohomora tietävät mistä on kyse.

Partiolainen kotiutui viikon kestäneeltä leiriltä. Mukana leiripaita Rauta-logolla, Esiintyjä-merkki ja Leirikirja( märkä, hiekkainen).

Tervetuloa kotiin, Ysiseiska. Ikävä kerkesi tulla

4 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Täytyy joo sanoa, että ei kauheasti enää ylläty mistään epämääräisestä kun on muutaman kerran avustanut rinkan purkamisessa:

Meillä "viehättävin" löytö oli toisen pojan multa lainaamasta päivärepusta paljastunut pieni muovipussi, jossa oli litsaantuneena 10 päivää (!) aikaisemmin mukaan pakatut eväsleivät :D.

Sukat yms vaativat kyllä parikin kierrosta 60 asteessa, jotta niitä voi vielä joskus käyttää...

Reine kirjoitti...

Jees...ihmettelen että niistä sukista huolimatta kaverin jalkapohjat olivat mustat. Siis mustiksi pinttyneet. On toiveita saada ne puhtaiksi jouluun mennessä.

Muuten tuo oli melkein ehjä. Vain kaksi palovammaa ja kaksi puukonjälkeä eikä kumpikaa vaatinut edes EA-telttaa. Haikki oli suoritettu kumisaappaissa, yörasti crocseissa.
Ja nyt täällä on lähestulkoon koneeseen kadonnut kaveri. Se tänään sallittakoon. Pikkuveljen kanssa on tapeltu vain kerran, lievästi: "äiti, Ysiseiska nimitteli!"

Anonyymi kirjoitti...

Heh, tutulta tosiaan kuulostaa. Kasvavan kauhun vallassa minäkin Uitto-leiriläisen rinkkaa tyhjensin, ällöylläreitä ei onneksi tullut vastaan. Miksiköhän koko leiri piti painaltaa läpi samoissa kuteissa - eli miksi vaivauduin pakkaamaan vaihtovaatteita kun niitä ei kuitenkaan käytetty... terv. Alohomora

Anonyymi kirjoitti...

Meidänkin pojat pakkaavcat aina rinkkansa täyteen vaatteita, jotka tuovats itten käyttämättöminä partioleiriltä takaisin. Vaikka itse olen johtajana leireilläe n siellä juuri katsele omieni perään- saavat olla vaan haisevia, mutaisia likaisia. Minähän nukun eri teltassakin:)

Sitä vaan ihmettelen miten paljon meille aina leirin jälkeen tulee muiden lasten tavaroita???? Esim Santun kuksa, ja minusta leirillämme ei edes ollut ketään santtua!!!

Piiu